Bulvár-celeb

2023.06.29. 17:50

Ez nem semmi! Teljesen új frizurát villantott Vajna Timi

Nehéz időszakon ment keresztül Andy Vajna özvegye, sok változás történt vele.

MW

Forrás: Instagram

Vajna Tímea évek óta sikertelenül küzd azért, hogy édesanya lehessen. Nemrég még spermabankban is járt, amivel megerősítette a híreszteléseket, hogy végleg szakított vőlegényével, Zoltánnal. 

Az üzletasszony igyekszik jobban lenni a hullámvölgyek után, hiszen vetélés, szakítás, halálesetek, sőt betörés is megnehezítette az életét az elmúlt időszakban. 

Andy Vajna özvegye azt azonban nem adja fel, hogy anya lehessen, pénzt és időt nem sajnáva igyekszik a célját elérni.

Nemrég Arnold Schwarzenegger birtokán járt, mivel a színész jó kapcsolatot ápolt a néhai filmproducerrel, Andy Vajnával. Özvegye igyekszik ezt a jó viszonyt fenntartani, így ő is részt vett Schwarzenegger új dokumentumfilmjének premierjén - írja az Origo.

Azóta nem sűrűn jelentkezett a közösségi oldalán, most azonban meglepte követőit, hiszen a védjegyévé vált, hosszú barna haját rövidre vágatta. Vajna Tímea már évek óta ragaszkodott a hosszú hajához, most mégis úgy döntött, hogy fazont vált, így egy vállig érő rövidebb stílust választott.

Íme, a lapozható képgaléria Timi új hajáról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!