Kultúra

2009.10.03. 10:05

Mint az iskolában: több ezerszer írja le nevét a megasztáros

Néhány nap alatt több ezer lemezt kell dedikálnia az egykori megasztárosnak. Hamarosan boltba kerülnek ugyanis a Gyulán élő Szabó Eszter eredetileg kizárólag a neten terjesztett lemezei, melyek mindegyikét aláírta.

BEOL

Saját ígérete adja fel 2005-ben, a Megasztár harmadik szériájában feltűnt Szabó Eszternek a leckét: az énekesnő idén nyáron megjelent, eredetileg csak az interneten keresztül megvásárolható lemeze kapcsán ugyanis ígéretet tett arra, hogy az album minden példánya dedikálva jut el rajongóihoz.

A Colorpop! névre keresztelt lemez már megjelenése hetében felkerült a MAHASZ toplistájára, s azóta hol előrébb, hol hátrébb kerül azon, de folyamatosan a legkeresettebb tíz lemez között tartják számon.

A sikert látva számos üzlet és nagykereskedés kereste meg az énekesnőt azzal, hogy szívesen tenné ki polcaira az albumot. Szabó Eszter rábólintott a felkérésre, így hamarosan már boltokban is kapható lesz a lemez. Ez viszont – amennyiben tényleg eleget akar tenni korábbi ígéretének – azt jelenti, hogy néhány nap leforgása alatt tetemes mennyiséget, több ezer darab lemezt kell ellátnia kézjegyével.

[caption id="" align="aligncenter" width="345"] Szabó Eszter
[/caption]

– Fogalmam sincs, hány órát vagy napot vesz igénybe minden album aláírása, de ebben biztosan nem fogok elfáradni, hiszen tulajdonképpen egy nagyon örömteli dologról van szó. Nem gondoltam volna, hogy üzletek és terjesztők keresnek meg, mivel az album kis példányszámú lemeznek indult – újságolta az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!