Kultúra

2009.08.14. 11:19

MAHASZ-listán debütált Szabó Eszter lemeze

Megjelenése hetében felkerült a MAHASZ negyvenes listájára Szabó Eszter új albuma. A Colorpop! című lemez a 25. helyen kezdett.

BEOL

Alig pár napja jelent meg, máris felkerült a MAHASZ (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége) negyvenes album- és válogatáslemez listájára a Gyulán élő énekesnő harmadik lemeze. Külön érdekesség, hogy az album úgy került be néhány nap alatt a legjobban fogyó lemezek közé, hogy bolti forgalomban nem is kapható, azt kizárólag a neten, saját weboldalán keresztül árusítja az egykori megasztáros.

A Colorpop! névre keresztelt album a listán e pillanatban megelőzi például Eminem Relapse című lemezét, a szintén megasztáros Fekete Dávid albumát, de például Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra közösét is, mely korábban listavezető is volt.

Nyerje meg Szabó Eszter új lemezét!

Hat napig tartó játékunk végén hat dedikált Szabó Eszter-lemezt sorsolunk ki a kérdésekre helyesen válaszolók között. Játsszon minden nap, hogy növelje nyerési esélyeit!

Részletek és játék itt!

<!-- MAHASZ-listán debütált Szabó Eszter lemeze Megjelenése hetében felkerült a MAHASZ negyvenes listájára Szabó Eszter új albuma. A Colorpop! című lemez a 25. helyen kezdett. Nyerje meg Szabó Eszter új lemezét! Hat napig tartó játékunk végén hat dedikált Szabó Eszter-lemezt sorsolunk ki a kérdésekre helyesen válaszolók között. Játsszon minden nap, hogy növelje nyerési esélyeit!

Részletek és játék itt! -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!