Közélet

2016.01.06. 08:29

Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas

A modellkedést érintő dolgok mellett több minden másról is beszélt az Into The Gloss című divatmagazinnak adott interjújában a békéscsabai származású szupermodell.

BEOL

– Magyarországról jöttem, és így visszatekintve úgy gondolom, elég unalmas. Mármint New Yorkhoz képest sok hely unalmas – mondta a világ egyik legkeresettebb modellje az Into The Gloss című divatmagazinnak.

A Velvet cikke szerint az interjúban Mihalik főleg arról beszél, milyen szépségápolási termékeket használ, vagy hogy például milyen különös vonzalom fűzi egy Chanel-körömlakkhoz, de akadnak benne a divat iránt kevéssé, Mihalik személye iránt viszont annál jobban érdeklődő emberekhez szóló dolgok is. Az egyik ilyen, hogy hogyan kezdődőtt Mihalik modellkarrierje.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Instagram.com/mreniko
[/caption]

– Egy bevásárlóközpontban összefutottam egy modellügynökkel. Néztem a nőt, hogy mi van? Hozzám beszélsz? Biztosan azt gondolod, hogy nekem modellkednem, mármint pózolnom kéne, meg öltözködni? Szerencsére nő volt, mert nagyon megijedtem volna egy férfitől. Tudod, kisváros, Kelet-Európa, valaki odamegy hozzád, hogy gyere, keress pénzt modellkedéssel. Az ilyesmivel szemben gyanakodni kell. De egy nő volt [az ügynök], úgyhogy megadtam neki anyu számát, és azt mondtam, beszélje meg vele.

Mihalik Enikőről legutóbb decemberben írtunk. A szupermodell akkor két társával egy orosházi SOS-családnál járt, ahova több ruhát és cipőt vittek ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!