Közélet

2015.07.18. 20:28

Körösnagyharsányi előfizetők a Hírlap legújabb nyertesei

Lapunk díjazza a hűséges előfizetőket. Ezúttal a körösnagyharsányi Nagy családnak kedvezett a szerencse: 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt vehetett át Nagy Zoltán és felesége, Éva.

Ny. L.

– Tősgyökeres körösnagyharsányiak vagyunk, és régi előfizetői az újságnak. Békés megyéről a Békés Megyei Hírlapban kapjuk meg a legfontosabb információkat, és több hír, történés hátterét is megismerhetjük a nagyobb terjedelmű cikkekben – ecsetelte Nagy Zoltán. – Kedvelem a környékről szóló kisebb híreket is, a jegyzeteket és a könnyed olvasmányokat. Először átlapozom az újságot, megnézem a címeket, a képeket, és amelyik a leginkább felkelti az érdeklődésemet, abban a cikkben mélyedek el legelőször. A sport is fontos a családban, a békéscsabai Előrének szurkolok, bízom benne, hogy bentmarad a labdarúgócsapat az NB I-ben.

Éva asszony hozzátette, ő is drukkol az Előrének, hiszen unokaöccse, az ifjabb Ursz József is itt futballozott. Éva kedveli a keresztrejtvényeket is, ezért örül a Hírlap csütörtöki rejtvénymagazinjának.

A nyugdíjas házaspár számára a család a legfontosabb, három gyermekük és négy unokájuk van. Ahogy mondták, lesz helye a 15 ezer forintos vásárlási utalványnak. A családfő szívesen kertészkedik is, megtermeli a kertben mindazt, ami a családnak kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!