Közélet

2015.04.11. 08:40

Szenzációs akció a gyulai kalandparkban

Szenzációs akcióval csatlakozik a Gyulai Gellénybirtok kalandparkja a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és a Gyulai Várfürdő Kft. új „BE HEDONIST” elnevezésű városi egységcsomagra épülő marketingkampányához. (x)

BEOL

A kalandparkban egy teljes árú jegy vásárlása esetén további egy jegy ajándékba jár. Így gyakorlatilag 2600 forintért ketten vehetik igénybe előzetes bejelentkezés esetén a számos attrakcióval szolgáló létesítmény szolgáltatásait, ha bemutatják a kampányhoz kapcsolódó kuponfüzetet.

A kalandparknak otthont adó Gellény birtok hangulatos környezetben várja a látogatókat. A mintegy 4,5 hektáros park 3500 köbméteres halastóval, grillező helyekkel, kalandparkkal, íjászpályával, nyolc méter magasból induló, a tó felett átvezető lecsúszó pályával, mászófallal, trambulinnal, mini golf pályával egyaránt rendelkezik.

A kalandpark magaslati kötélpályája 3,5 méter magasságban, fák között kialakított, változatos nehézségű akadályokból áll. Elkészült a kifejezetten óvodások számára kialakított kalandpark, ami jó erőpróba a legkisebbek számára.

A BE HEDONIST névre hallgató kampány a szezonon kívüli időszak, ezen belül is a hétköznapok forgalmának növelését hivatott szolgálni. A kampány a jövő héten indul, a csomag pedig április 6-tól június 12-ig, valamint augusztus 24-től november 27-ig érvényes, hétköznapokon.

Célcsoportját a fiatal és középkorú párok alkotják, akik megengedhetik maguknak, hogy gyermekek nélkül és hétköznap is elutazzanak kikapcsolódni néhány napra. Potenciális vendégeiket egy életérzésen keresztül szeretnék megszólítani; a gyulai csomagot a pozitív értelemben vett „hedonista” életmóddal népszerűsíteni, melyhez teljes mértékben igazodik a csomag tartalma is, melyekről bátran kijelenthető, hogy a vendégek „minden érzékére hatnak”, ugyanakkor Gyulát, mint komplexségében egyedi attrakciót mutatják be.A csomag kötelező tartalmi elemei:

- A partner szállásadók részéről biztosított kedvezmény: 3+1 éjszaka szállás, hétköznap
- A Várfürdő részéről biztosított kedvezmény: hétköznap minden belépőjegy ajándék belépés a Castello Wellness és Szaunaparkba, ahol különleges szauna szeánszokat is rendeznek.
- A Kézműves Kft. részéről: a Kézműves és Százéves cukrászdában, fogyasztás esetén egy-egy különleges kézzel készített bonbon a meglepetés.
- A Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. részéről: az Erkel Ferenc Emlékházban vagy a Kohán Képtárban 2 teljes árú jegy vásárlása esetén a másik kiállítóhelyre ingyenes a belépés.
- A Gellény Birtok részéről: a Kalandparkban egy teljes árú jegy vásárlása esetén további egy jegy ajándékba jár.

Gellény birtok – Kalandpark
Gyula, Bicere 16.
(Gyulán, a Csabai úti körforgalom közelében)
Honlap: www.gyulakalandpark.hu
Email: [email protected]
facebook.com/gellenybirtok
Telefonszám: 30/228-1176

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!