Közélet

2010.03.22. 16:16

Az LMP és a Civil Mozgalom is leadta területi listáját

Immár nem csak az egyéni jelöltek neve ismert, hanem azon pártoké és szervezeteké is, akikre április 11-én szavazni lehet Békés megyében.

BEOL

A kopogtatócédulák leadása lezárultakor látható volt, hogy a Fidesznek, az MSZP-nek, a Jobbiknak és az MDF-nek lesz megyei listája. Az ajánlószelvények ellenőrzésének befejezése után hétfőn egyértelművé vált, hogy a Lehet Más a Politika (LMP), illetve a Civil Mozgalom listájára is szavazhatnak a választópolgárok.

Az LMP listáját Fanaczán Istvánné vezeti, utána Fonád Zoltán János, Földi Mihály István, Grószné Zsóri Irén és Gál István Elek következik a sorban.

A Civil Mozgalom listáját dr. Szabó Terézia vezeti, a további sorrend: Debreceni Lajos, dr. Kincses István, Krnyán Imre és Üveges György Zoltán.

A hétvégén egyébként úgy tűnt, hogy a Munkáspártnak is meglesz a területi listája (amihez legalább két egyéni jelölt indulása szükséges), ám kiderült, hogy a gyulai Szőke János indulását mégsem hagyta jóvá a választási bizottság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!