Közélet

2008.07.11. 14:44

Anyakönyvi hírek – Békéscsaba

Házasságkötések, születések és halálesetek a megyeszékhelyen és környékén.

BEOL

BÉKÉSCSABA

Házasságkötések:
Hornok Réka és dr. Csanádi István, Valkó Veronika és Török Norbert Lajos, Siklósi Anita és Petrovszki Zoltán, Vidovenyecz Erika és Nagy Ferenc, Fábián Ildikó Tímea és Nagy Mihály, Bohus-Monyis Andrea és Farkas Pál, Litvai Mária (Békéscsaba) és Balogh József (Békés), Püski Sarolta Györgyi (Mezőberény) és Fehér Péter István (Mezőberény), Siklósi Vera (Mezőberény) és Palotai Nándor (Mezőberény).

Születések:
Sipos András és Virág Szilvia leánya Liza, Tárnok Lajos és Mátyás Alíz Kinga fia Gergő, dr. Nagy László és dr. Galambos Andrea leánya Viktória (Szarvas), Fazekas Endre és Szloszjár Edit fia Endre (Szarvas), Bagdi Sándor és Balla Andrea fia Dániel (Békésszentandrás), Szegedi Lajos és Szebegyinszki Nóra fia Balázs (Kondoros), Borzák János és Hajas Tünde leánya Luca Nikolett (Mezőberény), Benyovszki Pál és Schäfer Helga leánya Zoé (Mezőberény), Szabó István és Nagy Tünde fia Mátyás Levente (Vésztő), Megyeri Lajos és Závogyán Mária fia Márk (Kétsoprony), Szabó János és Nagy Erika fia László Zoltán (Murony), Kardos Imre Tamás és Püski Anita fia Milán Balázs (Békés), Rácz Antal Attila és Bánfi Henriett fia Attila (Körösladány).

Halálesetek:
Kis Mihály (1942, Mezőberény), Szikora András (1927, Mezőberény), Császár József (1963, Gerendás), Opauszki Pálné Ladnyik Zsuzsanna (1926, Kondoros), Bakulya János (1924, Kondoros), Juhos Zsuzsanna (1958, Kondoros).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!