Kék hírek, bulvár

2014.01.28. 16:32

A Facebookon fenyegetőzött, zaklatásért kell felelnie

A Facebookon fenyegette meg orosházi haragosát egy esztergomi férfi családi ügyben, aminek részleteiről ráadásul fogalma sem volt.

BEOL

Zaklatás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy esztergomi férfi ellen, aki internetes bejegyzéssel a távolból avatkozott bele egy olyan családi ügybe, amit csak hallomásból ismert.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon tavaly július 29-én feljelentést tett egy férfi, mert megfenyegették. Elmondta, hogy a Facebookon élettársa korábbi párjának a testvérétől kapott üzenetet. Az Esztergomban élő R. Lajos azért írt neki, mert úgy tudta, hogy az öccsének a kislánya láthatásából adódóan konfliktusa volt a férfival.

Testvére védelmére akart kelni, ezért azt írta neki, hogy ha még egyszer fenyegetni próbálja a testvérét, bántalmazni fogja. Elmondása szerint mikor a levelet elküldte, komolyan gondolta a leírtakat. Utóbb azonban rájött, hogy nem ez a megoldás. Öccse ugyanis hivatalos úton nélküle is rendezni tudja gyermeke elhelyezését - írja a Police.hu.

A kapitányságon  megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 36 éves esztergomi R. Lajos ellen. A nyomozást a napokban lezárták, az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal elküldték az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!