Kék hírek, bulvár

2012.08.13. 21:19

Debrecenbe távozik a megyei főkapitány?

Gyurosovics József lesz a Hajdú-Bihar megyei főkapitány - írja az MTI egy debreceni hírportálra hivatkozva.

MTI - Dehir.hu - Beol.hu

A Dehir.hu hírportál információi szerint szeptember 1-jével Fekete Csabát Gyurosovics József, jelenlegi Békés megyei főkapitány váltja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság élén egy több mint tíz megyét érintő változás részeként.

A portál értesüléseit az Országos Rendőr-főkapitányságnál sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták, Fekete Csaba pedig nem nyilatkozott az ügyben.

Gyurosovics József 2005 februárja, míg Fekete Csaba 2007 novembere óta van posztján.

Gyurosovics József 1960-ban született Baján. Előbb polgári foglalkozást választott magának, csak 22 évesen lett rendőr. Karrierje azonban meredeken ívelt felfelé, pár év múlva már nyomozó, 32 évesen pedig főnyomozó lett Baján. Három év múlva már ő vezette a Bajai Rendőrkapitányságot. Innen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra került közbiztonsági igazgatónak, s egyben a főkapitány helyettesének. 2005 februárjától a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Rendőr dandártábornoki rangban van. (Dehir)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!