A hét ingatlana

2023.10.22. 06:27

Ház tízmillió alatt? Nem lehetetlen!

A ház felújításra szorul igény szerint, de a lehetőségek tárházát rejti magában, megfelelő képzelőerővel és tőkével igazi álomotthonná varázsolhatja!

Beol.hu

Csodás lehetőség várja Békés vármegyében, Vésztőn. Mindössze 8,5 millió forintért kínálják a 72 négyzetméteres, két szobás ingatlant, 888 négyzetméteres telekkel. 

 

Csodálatos lehetőség várja Önt Vésztőn! Eladásra kínálunk egy kétszobás, konyha-étkezős családi házat az Ady Endre utca közelében egy csendes utcában. Ez a 888 nm-es telken épült 72 nm-es otthon ideális választás a nyugodt, családi életet keresők számára.A házban található még fürdőszoba, közlekedő, kamra, kazánház és egy előszoba. A ház igény szerint felújításra szorulhat, rengeteg lehetőséget rejt magában, hogy a saját ízlésének megfelelő otthont teremtsen benne. A közművek már be vannak vezetve, a fűtést gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással (tartalék vegyes tűzelésű kazán), a meleg vizet pedig egy átfolyós rendszerű gáz-vízmelegítő szolgáltatja.Az udvarban melléképületek is találhatók, és a tágas kert csak arra vár, hogy a zöld ujját megmutassa az új tulajdonosnak. Egy otthon megteremtése magának és családjának sosem volt ilyen könnyű és kedvező!Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját álomotthonává varázsolhassa ezt a jó paraméterekkel rendelkező ingatlant!

 

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!