Hírek

2004.10.16. 09:29

Megtalálták az Aszódon használt gépfegyvereket

Szemán L.

Fémkeresővel kutatta át a rendőrség az aszódi rablás egyik, közelmúltban elfogott gyanúsítottjának, Kiss Károlynak a nyáregyházi búvóhelyét. A kertben jelzett a műszer, és a nyomozók ásót ragadtak. Hamarosan elő is került a földből egy hangtompítós, távcsöves kispuska hozzá való lőszerekkel, valamint egy Kalasnyikov géppisztoly ívtárakkal és lőszerekkel. Vélhetően ezekkel a fegyverekkel követte el tavaly Kiss Pál Tiborral és Nagy Tiborral közösen a 481 milliós zsákmányt hozó aszódi rablást.
Kiss Károly négyszer is megszökött az őt bekerítő kommandósok elől, ám végül Pilismaróton elfogták. A Pest megyei rendőrök időközben őrizetbe vették a nyáregyházi R. Sándort (29). A férfi az eddigi adatok szerint szeptember 1-je, a nyáregyházi szökése után segítette Kiss Károlyt. Több lakást és házat is bérelt számára, valamint több bűntársának üzeneteket is vitt Kisstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!