röplabda

2018.06.23. 11:55

Papírforma: Peru ellen is vereség

Második mérkőzését vívta Peruban a magyar női válogatott szombatra virradóra, ezúttal a házigazda Peru ellen, melynek tétje a legjobb négy közé kerülés volt a Nemzetek Ligája interkontinentális selejtezőjében. 

G. P.

A hazai együttes az első két szettet rendkívül simán nyerte, a harmadikban azonban magára talált az erősen foghíjas magyar csapat, háromszor is szettlabdához jutott, de egyikkel sem tudott élni, így végül Peru győzött és jutott az elődöntőbe.

A magyar válogatottban a békéscsabai Szedmák Réka a Kolumbia elleni első mérkőzés után ismét a kezdőcsapatban kapott helyet és 6, míg Pekárik Eszter 4 pontot ért el. Molcsányi Rita sérülés miatt nem játszott.

Peru–Magyarország 3:0 (14, 11, 26)

– Az első két szettben rengeteget szenvedtünk a nyitásfogadással, liberó hiányában tapasztalatlan játékosok fogadtak és ez rányomta a bélyegét a játékra. A harmadik játszmát viszont nagyon jól kezdtük, ültek a támadásaink és a peruiak is hibázgattak. Sajnálom, hogy nem tudtuk behúzni a végét – nyilatkozta Jan de Brandt, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában