kézilabda

2018.04.21. 13:01

Két mérkőzés egy jegy áráért

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese április 25-én szerdán, és április 29-én vasárnap is hazai pályán szerepel az NB I-es bajnokságban, ezen a két találkozón szeretné begyűjteni a csapat azokat a pontokat, amelyek az első osztályú tagság biztosításához szükségesek.

V. L.

A lányok ezúttal is számítanak a szurkolók hathatós támogatására, ezért a klubvezetés akciót hirdetett meg. A kilátogató drukkerek egy belépővel mindkét találkozót megtekinthetik, tehát a szerdai, Debrecen elleni bajnokira megváltott jegyek a vasárnapi, Vasas elleni összecsapásra is érvényesek lesznek.

A belépőjegyek a megszokott árakon április 23-tól elővételben megválthatók a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában. A Vasas elleni találkozó kezdési időpontja időközben 19 órára módosult, így a 17 órakor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre—Vác FC NB II-es labdarúgó mérkőzésre kilátogató szurkolók is át tudnak érni a városi sportcsarnokba a kézilabda derbire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában