sport

2018.08.17. 21:14

Az elmúlt évi munkát értékelte a szövetség

Pénteken délután Békéscsabán, a FEK-ben tartotta éves beszámoló küldöttközgyűlését a Békés ­Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete.

V. L.

Marik Lászlóné elnök adott tájékoztatást az elmúlt év munkájáról. Kiemelte, 2017-ben a huszonhat szövetségben harminc sportágat tömörítő szervezet sikeres évet zárt, hiszen több világbajnoki és ­Európa-bajnoki érmet nyertek el Békés megyei sportolók. Az utóbbi négy évben csökkent az egyesületek és a rendezvények száma.

A szövetség éves pénzügyi beszámolóját Czeglédi Kata­lin, a felügyelőbizottság elnöke­ és Molnárné Tárnai Klára főkönyvelő terjesztette elő. A küldöttek a hozzászólásokkal együtt elfogadták a beszámolókat.

Ezt követően kitüntetéseket adtak át a sportágukban több évtizede kiemelkedően dolgozó­ sportembereknek. Elismerésben részesült Iványi László (kosárlabda), Mitykóné Szabó Zsuzsanna (lovassport), Bökfi János (súlyemelés), ­Petró József (sakk), Vágréti László (tenisz), Marik László Csaba (oktatás).

Különdíjat kapott az asztaliteniszsportban harminc éve dolgozó, mezőberényi Jámbor Zoltán, a Békés megyei szövetség alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában