Asztalitenisz

2024.06.10. 09:59

Lezárták a szezont az asztaliteniszezők

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a vármegyei asztalitenisz szövetség immár hagyományos évadzáró versenyét, mely egyben a vármegyei csapatbajnokság ünnepélyes eredményhirdetése is egyben. A délutáni éremosztás, és a közös ebéd elfogyasztása előtt a mintegy ötven sportoló élvezetes látványos meccseket játszott.

Verasztó Lajos

A férfi egyéni döntőt Csarnai Gábor (háttal) és Bordás Dániel vívta. Fotó: Vármegyei szövetség

Kiélezett küzdelmeket láthattunk főként azoktól, akik a csapatbajnokságban is remek formát mutattak az egész szezon során. A verseny megnyitóján Csabai Dániel, a vármegyei szövetség alelnöke köszöntötte a megjelenteket ismertette a verseny, és az utána lévő programok menetrendjét. A mérkőzések megkezdése előtt egy perces megemlékezést tartottak a hetekben elhunyt két asztaliteniszező Lukács Tibor Árpád (Békéscsaba) és Kaszai Sándor (Vésztő) emlékére. A versenynap végén nagyszalontai és békési sikereket láthattak a nézők. A díjakat Szelezsán György Elek város polgármestere adta át a legjobbaknak.

Végeredmények. Nyílt páros: 1. Farkas Gábor, Balog László (Nagyszalonta), 2. Csarnai Gábor, Sebestyén Sándor (Békési TE), 3. Nagy Béla, dr. Morár Ferenc (Szarvas, Békéscsabai ASE) és Bordás Dániel, Dubere Teo (Nagyszalonta). 

Női egyéni: 1. dr. Siposné Boldog Angelika (Békéscsabai ASE), 2. Máté Andrea (Sarkadi Pelikán ASE), 3. Boros Márta (Békési TEAM) és Sonkoly-Soós Éva (Eleki ASE). 

Férfi egyéni: 1. Bordás Dániel (Nagyszalonta), 2. Csarnai Gábor (Békési TE),  3. Sebestyén Sándor (Békési TE) és Farkas Gábor (Nagyszalonta). Vigaszág: 1. Veres Szilárd (Tótkomlósi ASE), 2. Török Dávid (HED-LAND Mezőberényi SE), 3. Knapcsik Béla (Békéscsaba IBS) és Máté Andrea (Sarkadi Pelikán ASE).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában