Labdarúgás

2024.06.11. 06:56

Elballagtak az akadémiáról

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia családias környezetben búcsúztatta az akadémia képzésből „kiöregedett” játékosait. Az ünnepélyes búcsún az U19-es csapatok női és férfi játékosai köszöntek el a tehetségközponttól. A játékosokat Szekeres Lajos szakmai vezető és Jakab Péter, a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatának vezetőedzője köszöntötte.

Beol.hu

A fiatalok a felnőttek között kamatoztathatják az eddig elsajátítottakat

Fotó: Bimbó Lajos

A szakemberek megköszönték az akadémián nevelkedett labdarúgók többéves munkáját. Szekeres Lajos útravalóként azt kérte a növendékektől, hogy vigyék magukkal a labdarúgás szeretetét és maradjon velük a sportág, akár versenyszerűen, akár hobbiszinten űzik majd tovább. 

Jakab Péter kiemelte, minden most távozó játékos megállja majd helyét a felnőtt futballban, legyen az megyei bajnokság vagy a nemzeti pontvadászatok valamelyik szintje. 

A most búcsúzó labdarúgók egy-egy emlékkönyvecskét vihettek vehettek át a megjelent szakemberektől, majd egy-egy ínycsiklandó pizza mellett beszélgették át a délután további részét. 

Jakab Péter és Szekeres Lajos búcsúztatta el a fiatalokat

A Békéscsaba labdarúgó Akadémia képzését befejező játékosok: Fehér Nikolett, Sánta Fruzsina, Scsobak Katalin, Szabó Boglárka, Böőr Enikő, Ilyés Noémi, Szamosi Kata, Kiss Ákos, Tóth Norbert László, Fodor Botond, Rabatin Bence, Nagy Patrik, Paronai Márk János, Miholka Róbert, Molnár Martin, Kovács Kristóf, Vízkeleti Alex, Popucza Mihály, Gedó Gergő, Komáromi Csongor, Lauri Giuseppe, Ilyés Brúnó, Csikós Elek, Döme Brúnó, Papp Zsombor, Varga Roland, Urbán Ákos, Orvos Levente, Harmati Zoltán, Pusztai Olivér és Rózsavölgyi Márton. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában