Labdarúgás

2024.05.18. 11:35

Seregnyi orosházi gyerek a Puskás Arénában

A helyszínen, a Puskás Arénában tekinthette meg szerdán az Orosházi MTK-ULE mintegy százhúsz fős csapata a Paks–Ferencváros Magyar Kupa-döntőt.

Gajdács Pál

Az orosházi gyerekfocisták és kísérőik a Puskás Aréna lelátóján

Forrás: OMTK-ULE facebook

– Ismét sikerült egy remek közösségteremtő sport programra elvinnünk az egyesületben futballozó gyermekeket. Az MLSZ által biztosított jegyek révén százhúsz fős létszámban a helyszínen tekintettük meg a Paks-Fradi kupadöntőt a Puskás Arénában – mondta Tóth-Kása Sándor, az OMTK-ULE elnöke. – Az utazást bérelt buszokkal és az egyesület saját kisbuszaival oldottuk meg Budapestre. Az út remek hangulatban telt, a gyerekek énekeltek és izgatottan várták a meccset. A döntő a várt izgalmakat hozta és remek propagandája volt a magyar labdarúgásnak, amelyen a tiszta magyar csapat Paks győzött. A hajnali hazatérés után sorban kaptuk a köszönő üzeneteket a gyerekektől és a szüleiktől. Köszönjük a kíséretet biztosító szülők és edzők önzetlen segítségét!

A programon a gyerekek az egyesülettől kapott vadonatúj utazó felszerelésben vettek részt, mellyel az egész nézősereg közül ki tűntek.

Az orosháziak legközelebb június közepén egy egri négy napos tornán veszek részt szintén nagy számú gyereksereggel.

– Az OMTK-ULE 1913 egyesülete ezután is folyamatosan biztosítja a magas szintű képzést és programokat a nálunk sportoló gyermekek részére – tette hozzá a klub elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában