Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.05.18. 21:46

A kis Előre lett a forduló győztese

Rangadót is tartogatott a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. játéknapja szombati programja. Az orosháziak alaposan megszorongatták a bajnokot, de helyzetkihasználásban a Gyula bizonyult jobbnak, ezzel pedig megfosztotta az éremszerzéstől a vendéglátókat. A forduló győztesének az Előre II. bizonyult,a mely a pénteki szeghalmi sikerével megragadhat a második helyen, köszönhetően annak is, hogy a Mezőhegyes bravúros győzelmet aratott a Szarvas ellen.

Bakulya Mihály

Varga Tamás és Kasuba Dániel párharca az orosházi rangadón. Fotó: Bohus Krisztián

Medgyesbodzás SE–Nagyszénás SE 1–5 (1–0)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Medgyesbodzás, 100 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Medgyesbodzás: Véha – Serbán (Varga Z.), Mazán, Túri, Nagy L., Zsuzsa, Dunai, Bozsó, Kurta, Szabó Sz., Novák. Edző: Mazán Zoltán.
Nagyszénás: Lévai – Godár, Lugasi M., Szlovák, Libor, Gazsi (Simon L.), Kálmán (Varga Zs.), Sebők, Nagy Sz., Kókai Á., Márk. Edző: Kvasznovszky József.
Gólszerző: Novák (45.), ill. Sebők (54., 79., 88.), Kókai Á. (72.), Márk (84.).
Mazán Zoltán: – Az első félidőben úgy ahogy megvoltunk, a végén még a vezetést is megszereztük. A meccs második felében nagyon langyosan kezdtünk, aminek meg is lett a negatív eredménye. A Szénás vezető gólja után teljesen szétesünk, de ekkor már nem csak mi nem voltunk a helyzet magaslatán.
Kvasznovszky József: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, szünet után viszont már nem maradt nyitott kérdés, helyenként ötletesen és gólra törően játszottunk.

Győri Ferenc

Jamina SE–Gyomaendrődi FC 0–3 (0–1)
Békéscsaba, 80 néző. Vezette: Zahorán János.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos, Murvai, Bogár (Osztódi), Szaszák, Bereczki (Simon D.), Kovács I., Ökrös, Lipták-Pikó (Vig), Bencsik. Edző: Varga Péter.
Gyomaendrőd: Soczó Sz. – Soczó Cs., Forgács, Kovács Zs. (Sőrés), Piss, Szabó P., Hunya, Hanea, Molnár T. (Kovács A.), Lénárt, Moleri. Edző: Karászi László.
Gólszerző: Hanea (16., 75), Kovács A. (90.). Kiállítva: Szaszák (68. – második sárga lap).
Varga Péter: – Az első félidőben annyi helyzetünk volt, mint a teljes szezonban összesen. A kiállítás azonban megpecsételte a sorsunkat. A játékvezetést a jólneveltségem miatt nem értékelem. Gratulálok Laci barátomnak!
Karászi László: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A meccs első felében voltak meleg pillanatok, de azokat átvészeltük, a második félidőben, főleg a kiállítás után, megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen arányban is.

Vinkovics Attila

Mezőhegyesi SE–Szarvasi FC 2–1 (1–1)
Mezőhegyes, 120 néző. Vezette: Láza András.
Mezőhegyes: Hrabovszki – Papp M., Jámbor, Rotár, Varga T., Zsilák (Czene Z.), Karancsi, Balogh D., Isaszegi M. (Faragó), Isaszegi B., Oszlács. Edző: Ács Levente.
Szarvas: Köteles (Jakab) – Endrefalvi, Polonszki, Kerekes (Furár), Zima, Magyar (Bány), Barna (Truczka), Máté (Zahorán), Marik, Pilán M., Simon R. Edző: Sajben Gábor.
Gólszerző: Papp M. (15.), Varga T. (75.), ill. Endrefalvi (40.).
Ács Levente: – Mindig tudtam, hogy megvan bennünk az az erő, ami egy élcsapat legyőzéséhez szükséges. Ma úgy borítottuk a papírformát, hogy azt meg is érdemeltük. A győzelemmel megkoronáztuk az egész éves teljesítményünket.
Sajben Gábor: – Gratulálok a Mezőhegyesnek, megérdemelten nyert! Furcsa ezt mondani, de szégyenkeznem kell a bronzérem miatt, amit ma a nyakunkba akasztottak.

Perlaki János

Orosházi MTK-ULE–Gyulai TFC 1–3 (1–1)
Orosháza, 120 néző. Vezette: Telek András.
Orosháza: Salka – Bánki-Horváth G. (Fehér), Szabó Á., Kasuba, Juhász, Babolek, Harangozó, Papp M., Burai, Bónus, Ondrejó. Edző: Bordás Dániel, Huszár Gergő.
Gyula: Szabó M. – Nagy S., Dajcs, Tanner (Kukla), Szabó P. (Repisky), Katona (Szabó V.), Babinyecz, Borbély, Trescsula, Varga T. (Bojtos), Szabó Zs. Edző: Brlázs Gábor.
Gólszerző: Juhász (17.), ill. Tanner (12. – 11-esből), Bojtos (78., 92.).
Bordás Dániel: – A látottak alapján nem érdemeltünk vereséget. Ha mindenki berúgja a helyzetét, akkor hét-három lett volna a javunkra. A kapu előtt nem voltunk élesek, ez vezetett a vereséghez.
Brlázs Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, az egyenlítő gól után volt némi zavar a sorainkban. A második félidőben ki-ki meccset kezdtünk, amiből mi jöttünk ki győztesen. Nem ez volt a legjobb teljesítményünk, de összességében megérdemelten nyertünk.

Betkó Tamás

Pénteken játszották:

Szeghalmi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–4 (0–3)
 

Következik. 27. forduló. Május 25., szombat, 17.00: Jamina SE–Békéscsaba 1912 Előre II., Nagyszénás SE–Orosházi MTK-ULE, Gyulai TFC–Mezőhegyesi SE, Szarvasi FC–Szeghalmi FC, Gyomaendrődi FC–Medgyesbodzás SE.

 

Mesterlövészek

30 gólos: Tanner Gergő (Gyula)

19 gólos: Babolek Zoltán (Orosháza)

16 gólos: Miszlai László (Orosháza)

16 gólos: Hanea Márkó (Gyomaendrőd)

15 gólos: Furár Róbert (Szarvas), Isaszegi Máté (Mezőhegyes)

14 gólos: Ilyés Tamás (Előre II.)

13 gólos: Mágocsi Bence (Előre II.)

12 gólos: Nagy Szabolcs Dávid (Nagyszénás), Ökrös Dávid (Jamina SE)

11 gólos: Bojtos Tamás (Gyula), Endrefalvi Erik (Szarvas)

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában