Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.05.17. 21:08

Szeghalmon győzött az Előre II.

Lila-fehér sikerrel kezdődött meg pénteken a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójára kisorsolt program. Az ezüstéremért hadban álló Előre II. remek első félidei játékkal zsebelte be a három pontot a szünet után magára találó Szeghalom vendégeként.

Bakulya Mihály

Pusztai Olivér (8) és Giuseppe Lauri a szeghalmi húsdarálóban. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

Szeghalmi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–4 (0–3)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szeghalom, 100 néző. Vezette: Bakos József.
Szeghalom: Oláh Z. – Oláh A., Marton (Csikós L.), Kiss L., Zsömbörgi (Vincze), Szász, Takács, Tófalvi (Kardos), Vágási, Mészáros, Jánovszki. Edző: Oláh Ferenc.
Békéscsaba II.: Czinanó – Futó (Sirokmán), Lauri, Harmati, Ilyés T. (Himics), Farkas Á. (Csikós E.), Bacsa, Mágocsi, Rostás, Szabó Cs. (Bíró), Pusztai O. (Gedó). Edző: Jakab Péter.
Gólszerző: Kiss L. (83.), Szász (89.), ill. Ilyés T. (18., 40.), Lauri (25.), Mágocsi (51.).
Oláh Ferenc: – A srácok ma adakozó kedvükben voltak. A meccs előtt engem, a találkozón az ellenfelet ajándékozták meg. Előbbinek nagyon örültem, utóbbinak kevésbé... Igazságtalan lett volna, ha nem szerzünk gólt, mert egyébként nem játszottunk rosszul. A csabaiak kihasználták egyéni megingásainkat, így az első félidőben eldöntötték az összecsapást. Büszke vagyok a labdarúgóimra, több tekintetben is.
Jakab Péter: – Győzelemért jöttünk. Egy jól összerakott és stabil csapatot sikerült legyőznünk. Gratulálok fiúknak.

Kiss Lajos

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában