Labdarúgás - Vármegyei III. osztály Déli csoport

2024.05.27. 19:16

A bajnokság utolsó pillanatáig maradt izgalom

Izgalmas keretek között alakult ki a dobogósok sorrendje a Vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportjában. Az évzáró körben a bronzéremre pályázó Sarkad legyőzte a tartalékos bajnokcsapatot, ezzel a zsadányiaknak Vésztőn pontot kellett szerezniük az addigi harmadik pozíciójuk megőrzése érdekében. Nem is volt gondjuk, hiszen még a 90. percben is vezettek, amivel zsebükben érezhették az ezüstérmet, csakhogy a házigazdák a hosszabbításban egalizáltak, a pontosztozkodással pedig minden változatlan maradt a tabellán.

Bakulya Mihály

A zsadányiak az utolsó percig zsebükben érezhették az ezüstérmet. Fotó: Kuti István

Fotó:

Vésztői TK–Zsadányi KSE 2–2 (1–2)
Vármegyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Vésztő, 160 néző. Vezette: Telek András.
Vésztő: Csordás – Varga T., Bradák, Szabó R., Fazekas J. (Lázár A.), Fazekas R., Lázár T. (Szőke), Pap Sz., Balázs (Gurmai), Pap Zs., Szabó Sz. (Nikula). Edző: Kuti István.
Zsadány: Csizmadia S. – Fürj (Tarsoly), Csongrádi, Baksai, Szabó D. (Vásárhelyi), Bakó A., Kiss B., Szilágyi E., Hegyesi (Szőrös), Györösi, Komódi (Csizmadia G.). Edző: Csizmadia Sándor.
Gólszerző: Bradák (3.), Pap Sz. (91.), ill. Fürj (18. – 11-esből), Szilágyi E. (42.).
Kuti István: – Gratulálok a játékosok mai és egész éves teljesítményéhez. Domináltunk a mérkőzés nagy részében, a lefújást jelző sípszóig koncentráltak tudtunk maradni, ennek lett a jutalma az egyenlítő gól. Nem lett volna kegyes hozzánk a sors, ha ez nem így történik, a játék alapján rászolgáltunk a pontra.
Csizmadia Sándor: – Hatalmasat küzdött mindenki, az osztály szintjét meghaladó mérkőzésen. Sajnos nem tudtuk levédekezni a hosszabbítás utolsó perceit, de ha reálisan nézzük, akkor ez az eredmény a valós. Köszönöm mindenkinek az egész szezonban beletett munkáját, a szenzációs szurkolóink biztatását.

K. I.

Sarkadi KLE–Sarkadkeresztúri SE 1–0 (1–0)
Sarkad, 80 néző. Vezette: Pálfi János.
Sarkad: Kajári – Papp B., Spitzer, Urbán, Kónya (Nagy Zs.), Ruzsa R., Varga Z., Hrabovszki, Szabó G., Erdei (Ungor), Bódi (Bozsányi K.). Edző: Balogh Csaba.
Sarkadkeresztúr: Kóra – Sáss, Molnár M., Tóth I., Szalazsán R., Patka (Pulyka), Takács L., Szabó Milán, Patkás D., Szabó I. Mózes, Zsoldos. Játékos-edző: Szabó I. Mózes.
Gólszerző: Bódi (32.).
Balogh Csaba: – Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, sikerült megszereznünk a vezetést. Sajnos a szünetben az öltözőben maradtunk, a Keresztúr dominált. Miután megnyugodtunk, megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Gratulálok a vendégek bajnoki címéhez!
Nagyné Bondár Anikó elnök: – Az utolsó mérkőzéssel keretbe zártuk a bajnoki évet. Köszönjük Patka Janónak a nálunk töltött tizenegy évet, a szurkolóknak pedig az egész éves buzdítást. Gratulálok a fiúknak az aranyéremhez, a Sarkadnak további sok sikert!

K. Zs.

Mesterlövészek
26 gólos: Bradák László (Vésztő)
19 gólos: Patkás Dániel (Sarkadkeresztúr)
15 gólos: Fazekas József Richárd (Vésztő), Sáss Ádám (Sarkadkeresztúr)
14 gólos: Patkás Sándor (Sarkadkeresztúr)
13 gólos: Szilágyi Erik (Zsadány)
11 gólos: Baksai Zsolt (Zsadány), Mezei Jenő (Sarkad), Szűcs Gyula (Sarkad)
10 gólos: Pap Szabolcs (Vésztő)
9 gólos: Fürj Mihály (Zsadány), Ruszó Patrik (Okány)
8 gólos: Csizmadia Gergő (Zsadány), Szabó Barnabás (Okány), Szőke Imre (Vésztő), Tasi Tibor (Bucsa)
7 gólos: Oláh József (Bucsa), Pap Zsolt (Vésztő), Zsoldos Zoltán Ferenc (Sarkadkeresztúr)

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában