Asztalitenisz

2024.04.09. 11:16

Lesérültek a gyulaiak

Újabb játéknapon vannak túl az NB II.-es és NB III.-as csapatbajnokságokban érintett asztaliteniszezők. Vármegyei szemszögből meglehetősen kurta volt a hétvége, hiszen a gyulai viharsarki derbi elmaradt, a szarvasiak pedig eleve szabadnaposak voltak.

Verasztó Lajos

Az NB II.-ben a békésiek Szelei Ákos remeklése ellenére sem tudták elviselni Balogh Ágnes Kíra hiányát Szegeden, így súlyos vereség lett a Tisza-parti túra vége. Egy osztállyal lejjebb Orosházán jóval szorosabb keretek között dőlt el a két békési együttes csatája a házigazdák javára.

sérülés, asztalitenisz
Vizsnyai Dávid jó játéka is kevés volt a csabai pontszerzéshez. Fotó: Jenei Péter

Floratom Szegedi AC II.–Békési TEAM 13:5
NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Szeged. Békési győztesek: Szelei Ákos 3, Ágota Csilla, Szilágyi Lívia.
A legjobb játékosát, Balogh Ágnes Kírát nélkülöző békésiek nem tudták szorosabbá tenni a mérkőzést, pedig Szelei Ákos végig remekül játszott, Szilágyi Lívia lázasan is jól küzdött.

ASE Orosháza–Csaba Fly AE 10:8
NB III.-as csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés. Orosháza. Győztesek: Fehér Zsófia 3, Bohács Béla 2, Farkas Dávid 2, Farkas Izabella, a Bohács Béla, Farkas Izabella, és a Farkas Dávid, Fehér Zsófia pár, ill. Vizsnyai Dávid 4, Orodán Imre 3, Szenes Iván.
A vármegyei rangadón nagy küzdelemben nyertek a hazaiak, a kitűnő teljesítményt nyújtó Vizsnyai Dávid vezette vendégek ellen.

A Gyulai AK–HED-LAND Mezőberényi SE NB III.-as mérkőzés elmaradt, mert sérülések miatt a gyulaiak nem tudtak kiállni. A találkozót 18:0-ás eredménnyel a vétlen mezőberényiek javára írja jóvá a szövetség.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában