Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.04.12. 20:27

Első vereségét szenvedte el a Gyula

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának pénteki nyitányán első vereségét szenvedte el az élen álló gyulai csapat. A fürdővárosiakat az első keretből jól megerősített Előre „kapta el”, amely egy órán keresztül többet tett a sikerét. A többi találkozót szombaton rendezik.

Bakulya Mihály

Varga Tamásék hatvan percig keresték önmagukat, az utolsó félórában pedig már nem tudtak fordítani. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik_Adam

Békéscsaba 1912 Előre II.–Gyulai TFC 2–1 (1–0)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 150 néző. Vezette: Kató Benedek.
Békéscsaba II.: Krnács – Komáromi (Farkas Á.), Futó, Bacsa, Pusztai O., Mágocsi, Lauri, Kóródi (Gedó), Orvos (Rostás), Zvara (Harmati), Szabó Cs. (Bíró). Edző: Jakab Péter.
Gyula: Szabó M. – Nagy S., Dajcs, Kukla (Kiss T.), Katona (Bojtos), Szabó P., Babinyecz, Borbély Zs. (Zsilák), Trescsula, Varga T., Tanner. Edző: Brlázs Gábor.
Gólszerző: Mágocsi (21., 56.), ill. Tanner (58.).
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a kapura a hazai együttes volt veszélyesebb, amely Mágocsi egyéni akciója révén szerzett vezetést, a félidő legvégén pedig növelhette volna előnyét, de a ziccerlabda a kapuvason csattant. Az Előre II. az 56. percben egy nagy bedobást Szabó Csaba csúsztatott Mágócsihoz, akinek a fejese a hálóban kötött ki. A válasz is nyomban érkezett, Tanner egy kiugratás után szépített. A meccs utolsó harmadában az egyenlítésért küzdött a listavezető, de a lehetőségei sorra kimaradtak, így az első vereségét szenvedte el.

Jakab Péter: – Az első félidő remek játékát szünet után egy szép góllal meg tudtuk fejelni. Utána viszont nehéz dolgunk volt, mert az ellenfelünk mindent megtett az egyenlítés érdekében. Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek, egyben gratulálok a Gyulának a bajnoki címhez!

Brlázs Gábor: – Az utolsó félórára visszajöttünk ugyan meccsbe, de az értékelhetetlen első hatvan perc miatt nem érdemeltünk volna egy pontot sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában