Kézilabda

2024.04.05. 12:21

Bringatúra után jönnek az edzőmeccsek

A bajnoki szünetet kihasználva szerdán kerékpártúrán vett részt a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapata, melynek keretében látogatást tettek a pósteleki szabadidőparkban. A játékosok a mini vadaspark és kisállat simogatóban is megfordultak.

Gajdács Pál

Rác Sándor vezetőedző a „lazább” szerdai nap előtt és után is kemény edzéseket vezényelt játékosainak, ezek a napok az erőgyűjtés, az erőfejlesztés jegyében telnek.

BÁ-3958
Román Dorináék a jövő héten két mérkőzésen is gyakorolhatnak 
Fotó: Bencsik Adam / Forrás: Archív fotó

A női válogatott Európa-Kupa, majd olimpiai kvalifikációs mérkőzései miatti bajnoki szünetben a jövő héten két felkészülési mérkőzést is vív a lila-fehér csapat. Előbb kedden a Zengő Alföld Orosházi Kézilabda Akadémia vendégeként játszanak, majd április 12-én a DVSC Schaeffler együttesét fogadják, mindkettő nem nyilvános mérkőzés lesz. A lányok a két meccs között szerdán a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapatával közös játékos összetartáson vesznek részt.

Az NB I.-es bajnokság programja rendkívül sűrűnek ígérkezik, az április 20-ai dunaújvárosi vendégjáték után még hét mérkőzés vár az együttesre úgy, hogy az utolsót alig több mint egy hónap után május 25-én játsszák le. Négy-négy találkozót rendeznek otthon és idegenben. A városi sportcsarnokban a NEKA, a Mosonmagyaróvár, a Vác és a Kisvárda, idegenben a Dunaújváros, az MTK, a Kozármisleny és a Budaörs vár a csabaiakra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában