Asztalitenisz

2024.04.29. 10:23

A berényiek ismét erőt fitogtattak

Az NB III.-as csapatbajnokságban teljes játéknapot rendeztek hétvégén az asztaliteniszezőknél, a békési NB II.-es együttes viszont elhalasztotta az aktuális programját. A szarvasi vármegyei csatát Medvegy Ákos vezérletével nyerték a házigazdák, a listavezető Mezőberény pedig a második helyezett szolnokiaknak nem kegyelmezett. Az orosháziak szoros csatát nyertek a másik Tisza-parti gárdával szemben, a csabaiakat viszont egyetlen meccs választotta el a döntetlentől Karcagon.

Verasztó Lajos

Demeter Lehel ASE–Gyulai AK 12:6

A berényiek ismét bizonyították, hogy nem ez az osztály a szintjük. Fotó: Babák Zoltán


NB III.-as csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Szarvas. Győztesek: Medvegy Ákos 4, Botos Marcell 2, Magyari Milán 2, Posgay Brunó 2, a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos, és a Magyari Milán, Posgay Brunó páros, ill. Várady Zsolt 3, Styr György 2, Dihel Mihály.

HED-LAND Mezőberényi SE–Tisza SE 17:1
NB III., Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Csetle Zoltán 4, Juhász Ádám 4, Molnár Gergely 4, Tóth Sándor 3, a Csetle Zoltán, Tóth Sándor, és a Juhász Ádám, Molnár Gergely páros.

Jászkun Volán SC I.–ASE Orosháza 7:11
NB III., Szolnok. Orosházi győztesek: Farkas Dávid 4, Fehér Zsófia 3, Bohács Béla 3, a Farkas Dávid, Fehér Zsófia páros.

Kováts DSE Karcag–Csaba Fly AE 10:8
NB III., vegyes, Karcag. Békéscsabai győztesek: Bunda Szabolcs 4, Szenes Iván 2, Vizsnyai Dávid, a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid páros.

A Békési TEAM–Kecskeméti Spartacus SK NB II.-es mérkőzést későbbre halasztották.

V. L.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában