Labdarúgás - Vármegyei II./B

2024.03.25. 07:02

Az élen álló trió ezúttal sem hibázott

Az éllovasok a tavaszi második játéknapon sem hibáztak a Vármegyei II./B osztályú labdarúgó-bajnokságban, így egyre inkább ellépnek a tömör középmezőnyt jelentő üldözőktől. Ebben közrejátszott a Tótkomlós tarcsai sikere, mellyel a Körös-partiakat távolra „taszították” a dobogótól. A piros-fehérek mellett a sereghajtó Kunágota és Kevermes is pont nélkül áll még idén, így tovább távolodott a mezőnytől.

Bakulya Mihály

A szürke mezes kétegyháziak hazai sikerükkel megelőzték az otthonukban súlyos vereséget szenvedő tarcsaiakat

Fotó: Kovács-Goda József-archív fotó

Battonyai TK–Lőkösháza KSK 1–3 (0–3)

Vármegyei II./B osztályú labdarúgó-mérkőzés. Battonya, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Battonya: Erdélyi – Nyári, Varga P. (Mákos), Nagy Gy., Lenti, Kovács Z., Liszkai P., Podina (Ármán), Kiss Z., Habalik, Molnár R. Edző: Kovács Zoltán, Lukács István.

Lőkösháza: Lőrinc – Balázs M., Boros, Czernó (Mag), Susánszki, Szincsák, Komlósi (Pusztai), Kollát, Kolozsi, Lakatos, Barthalos (Budás). Edző: Botás Attila.

Gólszerző: Kovács Z. (51.), ill. Komlósi (9., 44.), Lakatos (12.). Kiállítva: Liszkai P. (49. – utánrúgásért).

Kovács Zoltán: – A tabella nem hazudik. Érdekes módon emberhátrányban jobban játszottunk, mint azonos létszámban. Gratulálok a vendégeknek!

Botás Attila: – Remek első félidőt produkált a csapat, de a második a helyzetek kihagyásáról szólt, már ekkor a hazaiak játéka is jobb lett. Sok sikert kívánok nekik!

Lukács István

Kétegyházi SE–Kunágotai TE 1–0 (0–0)

Kétegyháza, 60 néző. Vezette: Brlás Zsolt.

Kétegyháza: Zsilák – Jova, Veder, Horváth R. (Balogh L.), Gyulai, Nagy R., Simonka, Patkás, Máté, Gulyás, Bozsó. Edző: Kiss Tibor.

Kunágota: Csomós – Csatlós, Kiss Cs., Veselicz (Mészár), Farkas F., Sódar, Lakatos G. (Lólé), Kovács A., Prókai (Farkas M.), Sárvári M., Sirkó (Pócsik). Edző: Korpa János.

Gólszerző: Horváth R. (60.).

Kiss Tibor: – Nehéz volt, mert a nagy akarástól görcsössé vált a játékunk, de csapatként megoldottuk a feladatot, gratulálok a srácoknak!

Korpa János: – Az elmúlt héten még láttam a tüzet a csapatomban, ma viszont nem nagyon. Keresek olyan labdát, ami magától betalál, mert mi hadilábon állunk a góllövéssel. A kéz persze még ebben az osztályban is kéz!

Medve Ákos

Köröstarcsai KSK–Tótkomlósi TC 0–6 (0–3)

Köröstarcsa, 70 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.

Köröstarcsa: Nagy-Gáspár (Fülöp) – Puskás, Egri (Hajdú), Kozák, Keresztesi, Kata (Hajzer), Szentpéteri, Vincze Gy., Mészáros S., Bákai, Tusjak. Mb. Edző: Farkas Gyula, Vincze Gyula.

Tótkomlós: Asztalos (Fejes) – Poljak D. (Borbás), Keszeli, Fazekas, Abonyi, Koleszár (Makszi), Ondrejó, Balogh T. (Stranszky), Szabó S., Kovács I., Varga G. Edző: Horváth Henrik.

Gólszerző: Szabó S. (3.), Fazekas (13.), Abonyi (17.), Varga G. (52.), Ondrejó (69.), Stranszky (74.).

Vincze Gyula: – A mérkőzés egészében gyengén, elképzelés nélkül játszottunk. Hibáinkat rendre kihasználták az ellenfél játékosai.

Horváth Henrik: –Igazi hatpontos mérkőzésre készültünk egész héten és így is álltunk bele. A folyamatos játékra a pálya talaja nem adott lehetőséget, ezért nem tudtuk a játékunkat játszani. A legfontosabb az volt számunkra, hogy a három pontot elhozzuk.

Bokorné Kerekes Zsuzsanna

Kaszaper FC–Csanádapácai EFC 3–1 (1–0)

Kaszaper, 120 néző. Vezette: Rubás Zoltán.

Kaszaper: Magony – Kéri (Garamvölgyi), Hatfaludy, Péli (Szivák), Kasza (Bordás M.), Mátó, Simon B., Harmati (Mazán), Fodor (Toll), Bódi, Kis Á. Edző: Kormányos Antal.

Csanádapáca: Pós A. – Drozdik, Haba, Varga J., Göcző, Bozsó M., Vígh, Dániel, Csende, Kasza, Pós D. Edző: Szikora Pál.

Gólszerző: Kéri (38.), Mátó (89.), Mazán (90.), ill. Vígh (77.).

Kormányos Antal: – A 89. percben azt nyilatkoztam volna, hogy ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Most azt mondom, tényleg van kivétel, ami erősíti a szabályt: ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni! Jó lenne, ha végig olyan elánnal futballoznánk, mint az apácaiak gólja után!

Szikora Pál: – Büszke vagyok a csapatomra, hajszál választott el bennünket a pontszerzéstől.

Toncseff Zsolt

Újkígyós FC–Csorvási SK 2–2 (2–2)

Újkígyós, 50 néző. Vezette: Medovarszki János.

Újkígyós: Borbély – Gazsó (Burkus), Marik, Benkó, Nagy G., Benyó (Sas), Ruszin, Dohányos, Horváth R. (Solymoskövi B.), Danczik, Csiernyik M. Játékos-edző: Farkas Ferenc.

Csorvás: Maczák – Lengyel, Csábi, Máriás, Barkász (Lukács), Gyevi-Nagy, Varga G., Mazán, Koszna (Fabulya), Zsiga, Zahorán. Játékos-edző: Csábi Mihály.

Gólszerző: Csiernyik M. (5., 44.), ill. Gyevi-Nagy (2., 32.).

Farkas Ferenc: – A helyzetek alapján közelebb álltunk a sikerhez, ha szerencsésebbek vagyunk, meglett volna a győzelem egy masszív csorvási csapat ellen.

Csábi Mihály: – Kiegyenlített mérkőzést láthattak a nézők. A helyzetek alapján hálásak lehetünk az egy pontért, gratulálok a hazaiaknak. Korrekt játékvezetés.

Tóth Pál

Kevermes SE–Magyarbánhegyesi FC 1–4 (0–2)

Kevermes, 130 néző. Vezette: Kató Benedek.

Kevermes: Horváth S. – Kovács J., Horváth N. (Huszárik), Plástyik (Szabó T.), Orosz, ifj. Bauer, Torma, Kócs, Túró (Fekete A.), Puporka, Lakatos S. (Mag). Edző: Id. Bauer Károly.

Magyarbánhegyes: Nagy T. – Kukla L., Varga P., Vágási (Tóth Le.), Rozsi (Tóth Lá.), Bozsár, Kormányos, ifj. Kintner, Kukla D. (Németh), Szőke (Botlik), Fodor P. (Matuz P.). Edző: Kintner János.

Gólszerző: Puporka (55.), ill. Kukla D. (13., 43.), Bozsár (64.), Kormányos (74.).

Id. Bauer Károly: – A nyolcadik percben egy gyanús szituációban elmaradt a piros lap, ami befolyásolta a mérkőzés további menetét. A bánhegyesiek két góljára még tudtunk válaszolni, de az egyenlítés elmaradt, ennek ellenére jól küzdött a csapatunk.

Kintner János: – Rendre jó a mezőnyjátékunk és kimarad minden helyzet. Ma nem sziporkáztunk de rúgtunk négy gólt és ez a lényeg. Jó játékvezetés és asszisztencia.

Következik

14. forduló. Március 30., szombat, 15.00: Tótkomlósi TC–Battonyai TK, Kunágotai TE–Köröstarcsai KSK, Kaszaper FC–Kétegyházi SE, Magyarbánhegyesi FC–Csanádapácai EFC, Csorvási SK–Kevermes SE. Március 31., vasárnap, 15.00: Lőkösháza KSK–Újkígyós FC.

Mesterlövészek

22 gólos: Varga Gábor (Tótkomlós)

21 gólos: Komlósi Miklós (Lőkösháza)

15 gólos: Popovics Marcell (Csorvás)

11 gólos: Puporka Róbert Elemér (Kétegyháza)

10 gólos: Hajdú Bence (Köröstarcsa), Vincze Alex (Kaszaper)

9 gólos: Puporka Elemér (Kétegyháza 8, Kevermes 1), Puskás Péter László (Köröstarcsa)

8 gólos: Csiernyik Mihály (Újkígyós)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában