Labdarúgás

2024.03.13. 11:50

Rövidlejáratú eltiltások

Mindössze tíz játékos ügye került terítékre az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésén. A piros lapot kapó labdarúgók játékosok két kivétellel megúszták egymeccses eltiltással, két klubnak viszont bele kell nyúlnia a kasszába a hétvégi színes kártya gyűjtemény miatt – derült ki a szervezet által kiadott hivatalos értesítőből.

Bakulya Mihály

A kiállított felnőtt játékosoknál Burai Dávid Márió (Orosháza) 2, Gazsi Balázs (Nagyszénás), Csurár Richárd Renátó (Mezőkovácsháza), Stibán Richárd (Mezőberény), Komódi Balázs (Mezőmegyer) és Viszkok Dániel (Békésszentandrás) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

labdarúgás, eltiltás,
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Az utánpótláskorú labdarúgók esetében Barna Sándor (Dévaványa U13) 2, Mohácsi Márkó (Jamina U19), Rácz Sándor (Atletico U17) 1-1 soron következő bajnokin nem állhat csapata rendelkezésére.

Ezen túlmenően az Orosházi MTK-ULE 18 000, a Gyomaendrődi FC 15 000 forint pénzbüntetést kapott a színes lapok halmozása miatt, az Atletico SE-nek pedig az U17-es együttese késése miatt kell 5000 forintot jótékony célra befizetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában