Küzdősport

2024.03.05. 14:59

Köszöntötték a sportági legjobbakat

A Magyar Kick-box Szövetség a hét végén tartotta a budapesti, újbudai Trófea Grill étteremben a 2023-as évértékelő vacsoráját, ami a rendkívül eredményes elmúlt évi versenyidőszak lezárását is jelentette.

Beol.hu

Az elismeréssel illetett vármegyei sportolók és edzőik, a fotóról hiányzik Viczián Dániel és Debreczeni Dezső

Itt köszöntötték a felnőtt világbajnokság, a Világjátékok és az EUSA verseny érmeseit és edzőit. A Békés Megyei Harcművész Szövetséghez tartozó klubok közül Puravecz Péter és Halustyik Cintia (Contact K.T.H.E. Orosháza), Viczián Dániel és Debreczeni Dezső (Békéscsabai JALTE – Debreczeni team), Kovács Marianna és Litauszki László (Kondorosi Kick-boksz SE), Mezei Nikolett és Rádai Imre (Barátság SE Battonya) kaptak meghívást. Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke röviden értékelte a 2023 év eseményeit, sikereit, majd megköszönve a versenyzők és edzők munkáját, átadta az elismeréseket. Természetesen a vacsora és a jó hangulatú beszélgetések, az emlékezetes pillanatok felidézése sem maradhatott el.

Viczián Dániel és Galambos Péter elnök

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában