Röplabda

2024.03.19. 12:57

Huszonnégy csapat csatározott Szarvason

A temesvári hölgyek és a szegedi férfiak sikerével zárult Szarvason a Március 15. Amatőr Röplabda Kupa, melyre az ország számos pontjáról érkeztek csapatok, sőt határon túli résztvevők is akadtak. Az Alkotmány utcai Sportcsarnokban 10 női és 14 férfi együttes csatározott az állami ünnepen.

Bakulya Mihály

A kupagyőztes szegedi együttes

A mezőnyben az ország számos pontjáról akadtak együttesek, a határon túlról pedig a temesváriak érkeztek. A hölgyek és az urak csoportmérkőzéseket játszottak kezdetben. Az itt elért helyezésnek a nap további részében is volt jelentősége. Ennek alárendelve vívták a keresztjátékot és végül a helyosztókat. A mérkőzéseket három pályán egyszerre játszották, azok időre zajlottak.
A 159 játékos 69 találkozót vívott meg összesen. A nap végén a temesvári női és a szegedi férfi alakulat emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

A temesvári csapat nyerte a női tornát

Végeredmények. Nők: 1. Bumble Bees (Temesvár), 2. Nem az a csapat (Szeged), 3. Blockout (Szeged-Szarvas), 4. KÖD (Kecskemét), 5. Hős6os (Orgovány), 6. Booyah (Szeged), 7. Pipik (Szarvas), 8. Krumplikommandó (Szeged), 9. 2x3+1 (Gyula), 10. Last Minute (Szarvas).
Férfiak: 1. Favágók (Szeged), 2. Lightos vagy Normálos (Kecskemét), 3. Alternative (Temesvár), 4. Krumpliszsák (Szarvas), 5. Sendülüdű (Szarvas-Szeged), 6. Szupercsapat (Gyula), 7. Jóvan' (Komló), 8. Tune Squad (Dunaföldvár), 9. Dögös anyukák (Szarvas), 10. Kacsakiskacsái (Szarvas), 11. Halrudacskák (Szarvas-Szeged), 12. Röplabda csipet-csapat (Békéscsaba), 13. Equipo de voleibol (Sarkad), 14. Vízmű (Komádi).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában