Labdarúgás

2024.03.05. 08:10

Gólszépségversenyt hirdettek az akadémián - videóval

A Békéscsaba 1912 Előre SE U17-es csapata Magyar Kupa mérkőzésen fogadta a DVTK együttesét február 28-án. A kupamérkőzés előtt a Kórház utcai stadion sajtószobájában átadásra kerültek a 2023/2024-es szezon első félév gólszépségversenyének díjai.

Beol.hu

Jakab Péter, a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatának vezetőedzője decemberben közösségi csoportjában együttesének őszi góljaiból szemezgetett, a kiválasztott 16 találatot pedig szavazásra bocsátotta. A szakember a mezőny öt legszebb gólját (amelyben egy U17-es találat is szerepel) a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia közösségi oldalán is megmutatta, ezzel egy újabb versenyt hirdetve. A szavazók december 22-ig adhatták le voksaikat a Molnár Márkó, Cservenák Csaba, Bacsa Krisztián, Rózsavölgyi Márton és Pusztai Olivér által szerzett találatokra. 

Szekeres Lajos nyújtotta át a díjat Molnár Márkónak az őszi idény góljáért. Fotó: Bimbó Lajos

A gólszépségversenyt végül toronymagasan, 205 szavazattal az U17-es kupamérkőzésen esett találat nyerte, Molnár Márkó és az asszisztot jegyző Göblyös Sándor pedig stílusosan egy Magyar Kupa mérkőzés előtt vehette át az ajándékul szolgáló felszerelést és az oklevelet Jakab Pétertől és Szekeres Lajos szakmai vezetőtől. 

Szekeres Lajos gratulált a játékosoknak és elmondta, a gólszépségversenyt a klub szeretné hagyománnyá tenni, így a júniusi pihenő előtt a 2023/2024-es szezon második félévének góljait is szavazásra fogják bocsátani. 

A mozdulat, amiért joggal járt a díj.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában