Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.03.31. 21:03

Előrés fordítás, mínusz kettőről

Fordulatos mérkőzésen, hazai győzelmet hozott a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulója vasárnapi zárómérkőzése. A sereghajtó gyomaendrődiek alaposan ráijesztettek a házigazda Előre fiataljaira, hiszen már két góllal is vezettek, azonban a meccs utolsó harmadában kiütközött a lila-fehérek fizikális fölénye, ezzel fordítottak.

Bakulya Mihály

A gyomaendrődiek ősszel egyszer már meglepték a csabaiakat, most sem jártak távol ettől. Archív fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik_Adam

Békéscsaba 1912 Előre II.–Gyomaendrődi FC 4–2 (0–1)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 80 néző. Vezette: Kató Benedek.
Békéscsaba II.: Czinanó – Óvári (Hursán), Harmati, Gedó, Bacsa, Mágocsi (Avramucz), Szabó Cs., Biró, Kurai (Dávid), Pusztai O. (Ilyés B.), Farkas Á. Edző: Jakab Péter.
Gyomaendrőd: Soczó Sz. – Szikszai, Lénárt (Forgács), Berta (Kovács Zs.), Valach (Soczó Cs.), Piss, Hunya, Szabó P., Pásztor, Moleri (Kovács A.), Hanea. Edző: Karászi László.
Gólszerző: Biró (55.), Mágocsi (56.), Gedó (67.), Pusztai (76.), ill. Hanea (32., 47.).
Jakab Péter: – Ellentétes félidőket hozott a mérkőzést. Már az elsőben is nyomás alatt tartottuk a vendégcsapatot, kontrából mégis ők voltak eredményesek. A második sem indult jól, de azután kijött a fizikális különbség a két csapat között.
Karászi László: – A kétperces rövidzárlat sokba került a csapatnak, emiatt nem tudtunk pontot, vagy pontokat szerezni. Sokkal jobban aggaszt azonban, hogy a kupamérkőzés előtt három sérültünk is lett.

Vinkovics Attila

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában