Labdarúgás - NB III. Dél-keleti csoport

2024.03.31. 15:51

A Ladány nem bírt a „felturbózott” Kecskeméttel

Nem termett pont a körösladányi csapatnak a vasárnapra jelentősen „felturbózott” Kecskemét II. otthonában, az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulója keretében megvívott mérkőzésen. A sárrétiek játékban egyenrangú partnernek bizonyultak, de a hazaiaknak egyéni kvalitásaiknak köszönhetően így is stabilan szerezték meg a három pontot.

Bakulya Mihály
labdarúgás, csapatjáték, sport
Kertész Dánielnek bravúrjai is akadtak a ladányi kapuban. Fotó: Kovács-Goda József

Kecskeméti TE II.–Körösladány MSK 4–1 (1–0)
NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Kecskemét, 100 néző. Vezette: Sipos Katalin (Németh Balázs, Szabó Richárd).
Kecskemét II.: Cseh – Nagy O., Molnár M., Polyák, Ilyinbor – Györgye (Jászai-Deák, 79.), Kovács K. (Bodor, 69.), Leoni (Májer, 46.), Szamosi – Artner (Kovács P., 69.), Banó-Szabó (Zoltán, 79.). Vezetőedző: Virágh Ferenc.
Körösladány: Kertész – Sztankó (Kovács Zs., 77.), Raducu, Wéber (Bakk 72.), Krajcsó – Ruzsa (Papp Zs., 61.), Zelenyánszki – Rajsli, Geiger, Csicsely (Talpalló N., 72.) – Malkócs (Czirok, 61.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Banó-Szabó (30. – 11-esből, 79.), Májer (58.), Jászai-Deák (92.), ill. Zelenyánszki (68.).
A házigazdák hét NB I.-es labdarúgóval a soraikban várták a ladányiakat. A vendégek ehhez igazították a taktikájukat és próbáltak szervezett, jó játékkal kirukkolni. Kiegyenlített játék közepette félóra múltán egy jogos büntetőt kihasználva jutott előnyhöz a házigazda, amely szünet után kontrajátékra állt át. Ebből a harcmodorból Májer gyorsaságát kamatoztatták az 58. percben. Erre még volt válaszuk a vendégeknek Zelenyánszki 20 méteres kapáslövése révén, a hajrában azonban a kecskemétiek még kétszer villantak, bebiztosítva a sikerüket.
Jó: Banó-Szabó, Májer, Ilyinbor, Leoni, ill. Krajcsó, Kertész, Zelenyánszki.
Ekker Attila: – Számítottunk rá, hogy erős Kecskeméttel játszunk ma, ettől függetlenül bátor játékot szerettem volna látni. Kettő-nullnál meccsben tartott bennünket a kapusunk, akkor mutatkozott némi remény a fordításra, de a harmadik találattal bebiztosította megérdemelt győzelmét a hazai gárda.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában