Birkózás

2024.02.14. 07:47

Tizennégyből hatodik helyen a benkás grundbirkózók

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémián rendezték meg hétvégén a Grundbirkózó Diákolimpia döntőjét. Az esemény keretében a területi finálékról bejutott II. korcsoportos fiúknak nyílt lehetőségük megmérettetni magukat.

Bakulya Mihály

Küzdelem közben.

Forrás: Beküldött fotó

A Szarvasi Birkózó Egyesület fiatal sportolói ezúttal a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolát képviselték. A szakmai mentorlásukat Tóth Patrik és Tóth Dominik végezte, a tanintézet részéről pedig Gyulai Fanni segítette a fiúkat a verseny folyamán. Összesen 14 csapat indult a korosztályukban, akik változatos csaták végén a 6. helyezést érték el. Nagyon szép eredmény ez, miután a mostani csupán a második grundbirkózó versenyük volt. Igazi csapatként működtek és a küzdeni akarásuk kifizetődött, hiszen több sportiskolát, birkózót is sikerült maguk mögé szorítaniuk!

A csapat tagjai: Nádudvari Zalán (24 kg), Kugyela Dávid (28 kg), Dorogi Ádám és Szenes Iván (32 kg), Azjargal Temuulen és Ökrös Ruben (37 kg), Mihácsi Dominik (43 kg), Mészáros-Berkecz Etele (49 kg), Darida Benedek (+49 kg).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában