Labdarúgás - Békés Vármegyei Kupa

2024.02.27. 14:24

Már az elődöntőben összeakadt a két esélyes

Már a Békés Vármegyei Kupa elődöntőjében összetalálkozik egymással a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban aranyéremért harcoló két rivális a – derült ki az MLSZ helyi igazgatóságán megtartott keddi sorsolásból.

Bakulya Mihály

A procedúrán Pásztor József, az Előre szaktanácsadója működött közre. Az egykori kilencszeres válogatott labdarúgó elsőként az Orosházi MTK-ULE csapatát rejtő golyót húzta ki, majd nyomban azután a Gyulai Termál FC-t, így már az elődöntőben összejön a sorozat megelőlegezett fináléjának tekintett párharc. A másik párban az igazi kupacsapatnak tekinthető, egyke másodosztályú gárda, a Mezőmegyer SE fogadja a történelme első elődöntőjét vívó Gyomaendrődöt. Közös a négy egyesületben, hogy az elődöntőbe jutással ott lehet augusztus első hétvégéjén, a MOL Magyar Kupa országos sorozat főtábláján.

Békés Vármegyei Kupa, sorsolás, labdarúgás, békéscsaba
Pásztor József egykori válogatott labdarúgó Vincze Gyula (Gyulai TFC) és Frisnyicz Pál (Mezőmegyer SE) jelenlétében végezte a sorsolással járó procedúrát

Az elődöntők párosítása: Orosházi MTK-ULE–Gyulai TFC, Mezőmegyer SE–Gyomaendrődi FC

A játéknap április 3., szerda.

A procedúra keretében kisorsolták a Békés Vármegyei Ifjúsági Kupa harmadik körét, ami a negyeddöntőknek felel meg. Itt a Sárréti Gyöngyhalász és az Orosházi MTK-ULE fiataljainak csatája jelenti a sláger összecsapást, az előző két év során döntőt játszó Gyomaendrőd és a címédő Körösladány ugyanakkor idegenben harcolhatja ki a továbbjutást.

A Békés Vármegyei Ifjúsági Kupa negyeddöntőinek párosítása: Nagyszénási SE–Tótkomlósi TC, Jamina SE–Atletico Békéscsaba győztese–Gyomaendrődi FC, Sárréti Gyöngyhalász GYSE–Orosházi MTK-ULE, Mezőhegyesi SE–Körösladány MSK

A játéknap április 10.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában