Tenisz

2024.02.21. 10:18

Három hétvége, három döntő, két tornagyőzelem

Három versenyen indult februárban Tóth Vid, a Viharsarok Tenisz Alapítvány egyik üdvöskéje és mindegyiken döntőt vívhatott pasaréti párjával, Denys Markkal, ebből a duójuk kettőt meg is nyert!

Gajdács Pál

Denys Mark (balra) és Tóth Vid

A legutóbbi hétvégén Budapesten, a Metró Kupa U14-es versenyen fogtak ütőt, ahol Tóth Vid, Denys Mark párosa első lett. A második helyen kiemelt párosuk az első körben a Masa Marcell, Siffel Sámuel (Sportmánia, TM) kettőst verte 6:1, 6:2-re, majd a Kosztoványi Brúnó, Czóbel Levente (TM, Dunakeszi) kettőst 6:3, 6:0-ra. A döntőbe kerülésért a Gárdos Martin, Fehérvári (MESE, Fortuna) párost is legyőzték 7:5, 6:1 arányban. A döntőben az 1. kiemeltek sem jelentettek akadályt: az Ujházi Bence, Szabados Gellért (Okos, GYAC) duót 6:4, 6:2-re múlták felül és szettveszteség nélkül nyerték meg a tornát.

Egy héttel korábban a székesfehérvári Viszlo Transz Kupán is döntőztek a fiatalok. Első kiemeltként a főtáblán előbb a Varga Barna, Jávor Mihály (PVTC, MESE) párost verték 6:3, 6:4-re, majd a döntőbe jutásért a Bakos Benedek, Tometich Vince (SVSE) kettőst 6:1, 5:7, 10:6-ra. A végső győzelem elmaradt, ugyanis 7:5, 6:7, 8:10-re alulmaradtak a Juhász Márton, Csavajda Lőrinc (Bibic, Pasarét) 2. kiemelt páros ellen.

A februárt ugyancsak a budapesti Metró Kupán kezdték, ahol sikerült elnyerniük a győzteseknek járó trófeát. Két sikeres párharc után a döntőben a Paksi Vince, Csordás Zoltán (PG Tenisz, Vasas) duót múlták felül nagyon magabiztosan 6:0, 6:1 arányban.

A három eredményes verseny azt bizonyította, Vid és Mark, nagyon jó párost alkot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában