Futsal

2024.02.20. 15:19

Farsang Kupa: aranymedál minden pályára lépőnek

Tíz csapat – négy mezőberényi, a Békéscsaba UFC, a Dévaványai SE, a Békéscsaba 1912 Előre, a Gyomaendrődi GYLE, a Szanda SE Szolnok és a Gyulasport NKft. – lépett pályára a legkisebb, U7-es korosztály Farsang Kupáján.

Gajdács Pál

A képen a Berényi Gyermek FC csapataiban

Forrás: Berényi Gyermek FC Facebook oldal

A kupát végül a Békéscsaba 1912 Előre csapata nyerte. A mezőberényi rendezők a Grassroots szellemében minden játékost aranyéremmel díjaztak. Különdíjat vehetett át minden csapat legjobb teljesítményt nyújtó játékosa, így Jantyik Martin (Békéscsaba 1912 Előre), Szabó Nimród (Békéscsaba UFC), Szitás Nimród (Dévaványai SE), Gyebnár Kornél (Szanda SE Szolnok), 5. Kincses Albert (Gyulasport), Kovács Áron (Gyomaendrődi GYLE), Zsíros Mátyás, Fulajtár Pál, Bagdi Áron, 10. Tóth Léna (mind Berényi Gyermek FC). Legjobb berényi játékos: Zsíros Mátyás.

A torna barátságos hangulatban, sok néző jelenlétében zajlott.

A Farsang Kupa utolsó állomásán, február 24-én, szombaton az U11-e korosztály csatározik a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában