Szavazzon!

2024.02.19. 09:55

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A beol.hu és a Békés Megyei Hírlap keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Beol.hu

Fotó: Illusztráció: Shuttesrstock

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. 

Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Békésben!

Íme a jelöltek, kategóriánként

Női egyéni: Szél Anna, Szabó Ágnes, Mitykó Veronika, Mezei Nikolett, Oláh Barbara.

Férfi egyéni: Karsai Gábor, Debreczeni Dezső, Nagy Zsolt, Sutyinszki István, Cserna János.

Női csapat: Gyulai Amazonok, Zengő Alföld Orosházi KA, CZ-Gyulasport Nkft., Tappe-Békéscsabai Előre Nkse, Swietelsky Békéscsaba.

Férficsapat: Optimum-Solar Békési FKC, Körösladányi MSK, Gyulai Termál FC, Békéscsabai Kosárlabda Klub, Gyulai SE-DIG-BUILD.

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart. Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a beol.hu is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában