Labdarúgás

2024.02.15. 08:47

A támadások vezetését gyakorolhatták a ladányiak

Első téli hazai tesztmeccsét játszotta szerda este az NB III-as körösladányi csapat. Ekker Attila alakulata a szomszédvári Szeghalom együttesét fogadta, amely lelkes játékkal próbálta áthidalni az osztálykülönbséget.

Bakulya Mihály

Csicsely János három perc alatt duplázott az első félidőben.

Fotó: Archív fotó: Kovács-Goda József

Körösladány MSK–Szeghalmi FC 5–0 (2–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Körösladány.
Körösladány: Kertész – Malkócs, Krajcsó, Raducu, Bakk, Ruzsa, Zelenyánszki, Szántó, Szabó L., Csicsely, Rajsli. Játszott még: Papp, Wébert, Sztankó, Czirok, Farkas J., Geiger, Kovács Zs., Talapalló N. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Csicsely (23., 26. – 11-esből), Czirok (52.), Raducu (68.), Sztankó (90.).
A hazai együttes egy szervezetten küzdő szomszédvári együttessel találta szembe magát, amely az első félidőben két-három alkalommal veszélyeztetni tudta Kertész kapuját. A félidő közepén azonban a házigazdák kétszer is kihasználták vendégeik megingásait. A szünetben gyakorlatilag sort cserélt a Ladány, ezzel pedig frissességben a partnere fölé nőtt. Egyirányú játék folyt, nem maradtak el az újabb gólok, ezzel együtt a vendégek minden dicséretet megérdemelnek a szervezettségük és a pozitív hozzáállásuk véget.
Ekker Attila: – Bátor játékkal rukkolt elő a Szeghalom. Megnyílt és így lehetőségünk adódott a támadásvezetések gyakorlására. Sok helyzetet alakítottunk ki, bár az első félidőben az ellenfelünk előtt is adódtak lehetőségek. Ma még a terhelés elosztását tartottuk szem előtt, de most már egyre inkább a frissítésre és a pontosításra fókuszálunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában