Fogathajtás

2024.01.04. 09:54

Sikeresen zárták az évet a fogathajtók

Az óév utolsó lovasprogramját a gyulai Sióréti Lovasközpont fedelesében rendezték meg a szilveszter előtti napon. A rangos versenyre közel hetven fogattal neveztek.

Gajdács Pál

A rangos versenyre közel hetven fogattal neveztek.

Fotó: MW-illusztráció

Elmondható, hogy sikeresen zártak a Békés vármegyei fogathajtók, hiszen az erős mezőnyben több kategóriában is a dobogó közelében zártak, Makoviczki Zoltán (Aranykalász Lovas Club, Újkígyós) a négyesfogatoknál, Sánta István (Mágori Lovas Klub, Vésztő-Mágor) az A+B kategóriában a kettesfogatoknál egy-egy harmadik helyet is elért.

A póni kettesfogatok között Németh Zsolt Ervin, az Orosházi Szabadidőpark és LSE versenyzője a negyedik, Csíki Zoltán (Széchenyi LE, Kondoros) a hatodik lett.

Az egyesfogatok népes mezőnyében Makoviczki Fanni (Aranykalász Lovas Club, Újkígyós) az előkelő negyedik helyen végzett.

A negyedik hely jutott a C-s kettesek között Kiss Zoltán(Lovas és Fogat SZI SE, Békés) fogatának, míg Bíró Norbert(Sióréti Lovas Egyesület) az ötödik helyen zárt.

Az A+B kategóriás kettesfogatok versenyének harmadik helyét Sánta István szerezte meg, ugyanitt Varga Szendrő István (Sióréti Lovas Egyesület) negyedik lett.

Makoviczki Zoltán a négyesfogattal is szerencsét próbált, aki Dobrovitz József és ifj. Dobrovitz József mögött, harmadik helyezettként fejezte be a versenyt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában