Labdarúgás

2024.01.25. 16:26

Kondorosról erősíthet a Köröstarcsa

A Vármegyei II./A osztályú bajnokság éllovasától erősíthet a viharsarki harmadik vonalban szereplő Köröstarcsai KSK együttese. A hírek szerint a Kondorosi TE három játékosa igazolhat együtt a B-csoport negyedik helyén tanyázó Kettős-Körös parti alakulathoz.

Bakulya Mihály

Bákai Benjámin (balról) Köröstarcsán újulhat meg.

Fotó: Archív fotó: Nito Castillo

A 37 esztendős tapasztalt védőnek, Tusjak Csabának nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen 2008-tól 2020-ig tartalmas éveket töltött el a piros-fehéreknél. A visszatérését megkönnyítheti, hogy vele tartanak a Bákai fivérek is, akik a több játék reményében váltanak. A 23 éves Attila mindössze háromszor kapott lehetőséget ősszel a KOTE csapatában, de a korábban meghatározó szerepet betöltő bátyja, Benjámin (25) sem számított alapembernek, ezzel együtt 4 gólt sikerült összeszorgoskodnia ősszel. 

A játékosok kvalitásai alapján aligha vitatható el, hogy a tarcsai csapat minőségi igazolásokat hajthat végre, akik segítségével tavasszal célba veheti a karnyújtásnyira lévő dobogót. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában