Futsal

2024.01.15. 12:24

Kétszer egyenlítettek az orosházi lányok - galériával

Az NB II.-es női bajnokság negyedik fordulójában bravúros döntetlent játszott az Orosházi MTK-ULE női csapata. A Pardi László vezette kék-fehér hölgykoszorú a rutinos, összeszokott játékosokból álló Salgótarjánnal szemben rabolt úgy pontot, hogy kétszer is egalizálni tudta az eredményt.

Bakulya Mihály

Szabó Tündéék remek hozzáállással zárták értékes ponttal a mérkőzést.

Fotó: Bohus Krisztián

Orosházi MTK-ULE–Salgótarjáni VSE 2–2 (0–1)
NB II.-es női futsal mérkőzés. Orosháza, 80 néző. Vezette: Baráth, Medovarszki J. (Zsótér).
Orosháza: Palócz – Zvolenszki V., Baksa, Szabó T., Mekis-Kis. Csere: Győző Tamara, Szlopoczki N., Horváth T., Szakál, Orosz-Tóth, Bognár, Győző Tilla. Edző: Pardi László.
Gólszerző: Szabó T. (23.), Mekis-Kis (32.), ill. Bujtár-Bokor (12.), Bali (28.).

Sokáig puhatolódzó biztonsági játék folyt a pályán. A hazaiak a biztonságot szem előtt tartva játszottak, a tarjániak vezető találata sem okozott törést ebben. Szünet után a gyors egyenlítő találtból további erőt merítettek az orosháziak, akik később egy újabb megingást is korrigálni tudtak és megérdemelten szerezték meg az egyik pontot.
Pardi László: – A bajnokság kezdetén tudatában voltunk annak, hogy minden pontért meg kell szenvednünk. Így volt ez ma is. Védekezésben sokat fejlődtünk és rengeteget dolgoztunk mezőnyben. Mindkét oldalon kevés gólszerzési lehetőség adódott, a kapott gólokra jól reagáltunk, hiszen kétszer is egyenlíteni tudtunk, a döntetlen reális eredmény. Gratulálok a lányoknak a hozzáállásukért köszönet szurkolóinknak a hangulatért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában