Harcművészet

2024.01.06. 13:47

Gregor László olyan sikeres évre számít, mint amilyen a tavalyi volt

Az év első napjai mindig a tervezéssel, új elhatározások felállításának a jegyben telnek. Vajon mit tartogat a 2024-es esztendős? Sportolót, sportvezetőket és edzőket kérdeztünk arról, hogy mit remélnek a sportban, mivel lennének elégedettek? Id. Gregor László, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke, edző, versenybíró több célt megfogalmazott erre az évre.

Gajdács Pál

Gregor László

– Idén lesz negyvenéves a Békés Megyei Harcművész Szövetség, s ezt méltó módon egy Budo Gálával, nyílt edzésekkel kívánjuk az ősz folyamán megünnepelni. Készülünk az országos diákolimpiára, amit a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban rendezünk meg márciusban, ez az év kiemelt eseménye lesz. A kick-box utánpótlásnak Budapesten rendezik meg majd a világbajnokságot, amelyre nagy csapattal készülünk mi is. Legalább olyan sikeres évre számítok, mint amilyen a tavalyi volt. Az elmúlt időszakban több szervezetnél is személyi változások voltak. Arra törekszünk, hogy az új vezetőkkel is magas szintű, jó kapcsolatot alakítsunk ki. A tavaly Szarvason létrehozott regionális Karate Központ mintájára a jövőben szeretnénk majd további jól működő önálló központokat létrehozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában