Futsal - NB II.

2024.01.29. 10:51

Álmoskás orosházi kezdés

Az NB II.-es női bajnokság hetedik fordulójában az egyik aranyvárományosnak tekintett nyíregyházi együttest szorongatta meg az Orosházi MTK-ULE női csapata. Pardi László alakulatában nagyobb bravúr is benne lehetett volna, amennyiben pontosabban kezdi a félidőket.

Bakulya Mihály

A kék mezes Szabó Tünde kétszer talált be az aktuális ellenfél kapujába

Fotó: Bohus Krisztián

Orosházi MTK-ULE–Nyírség FC 6–9 (3–5)

NB II.-es női futsal mérkőzés. Orosháza, 70 néző. Vezette: Nemczov, Medovarszki (Baráth).

Orosháza: Győző Tamara – Zvolenszki V., Szakál, Szabó T., Győző Tilla. Csere: Győző Tamara, Horváth T., Szlopoczki N., Orosz-Tóth, Baksa, Mekis-Kis. 
Edző: Pardi László.

Gólszerző: Szabó T. (4., 20.), Szakál (18.), Orosz-Tóth (28.), Szlopoczki N. (34.), Győző Tilla (38), ill. Kocsis (1.), Urai (1., 18., 23., 30.), Bakó (5., 23.), Szerb (6., 40.).

Nehezen lendültek játékba a hazaiak, ennek hatására már a 6. percre jelentős hátrányba kerültek. A folytatásra sikerült stabilizálniuk a védekezésüket, ezzel mérsékelve a nyíregyháziak kezdeti fölényét, a félidő végére pedig a támadásaik is meghozták az eredményt. A második játékrész eleje hasonlított az előzőhöz, a szabolcsiak gyorsan megnyugtatóvá tették vezetésüket. A hazaiak lelkesedését ez sem vetette vissza. Újabb gólokat szereztek és végül szoros eredményt tudtak elérni az egyik legerősebb riválissal szemben.

Pardi László: – Mindét félidőt két elkerülhető góllal indítottuk, ami el is döntötte a pontok sorsát. A mérkőzés többi részében egyenrangú ellenfelei voltunk a nyírségieknek, amennyiben a helyzeteinket jobb százalékban használjuk ki, még szorosabb eredmény születik.

A Keleti csoport állása:
1. Gyulai Amazonok 12 pont (5 mérk.)
2. Nyírség FC 12 (5)
3. Salgótarjáni VSE 11 (5)
4. Eger SE 10 (5)
5. Orosházi MTK-ULE 4 (5)
6. Újfehértói SK 3 (6)
7. BTE Felsőzsolca 0 (5)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában