Segítségnyújtás

2023.12.28. 09:16

Kardoskúti tűz: gyűjtés indult a fiatal kézilabdázók családjának

Orosházán kézilabdáznak azok a kardoskúti fiatalok, akiknek az otthonában tűz ütött ki karácsony éjjel. Az ONKC gyűjtést hirdetett a számukra.

Beol.hu

A tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat.

Fotó: Illusztráció: MW-archív

Kevésen múlt a tragédia egy Kardoskúton élő családnál, az otthonukban keletkezett tűz karácsonykor. A segítség időben érkezett, így senkinek nem esett baja. A kár jelentős, ezért gyűjtést szerveznek a család számára – olvasható az ONKC oldalán.

Két orosházi rendőr figyelt fel a lángokra december 25-én, akik felébresztették a bent alvó családot, köztük két fiút is, akik együttesük berkein belül kézilabdáznak. Tanyájuk ugyan nem égett le teljesen, de a károk jelentősek, éppen ezért minden támogatás elkél a négygyermekes család számára. Egyesületük szeretne segíteni nekik, egy gyűjtést szerveznek, amiben számítanak szurkolóink közreműködésére is.

A tűzben főleg ruhák vesztek oda. Aki teheti, segíthet jó minőségű ruhaneműkkel. Teljesen használhatatlanná vált két darab kerékpár is, ami a közlekedés miatt nagyon fontos nekik, tehát, aki tud a kerékpárok (24 és 26-os méretben) pótlásában is segíthet a családnak.

További részletek a segítségnyújtás módjáról az ONKC oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában