Lángolt a melléképület

2023.12.25. 19:04

Életmentő éjszakai ébresztő: rendőrök vették észre a kardoskúti tüzet

Rendőrök látták meg karácsony éjszaka, hogy lángba borult egy tanya melléképülete Kardoskúton. A szél a parazsat a főépület felé fújta, a házban hatan voltak. A segítség időben érkezett, senkinek nem esett baja.

Vásári Erzsébet

Felkeltették a családot, így elkerülték a nagyobb bajt.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Mint megírtuk, kigyulladt egy tanya melléképülete Kardoskúton hétfőre virradóan, karácsony éjjelén.

Az Orosházi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Klement Tamás zászlós és Szöllősi Péter főtörzsőrmester hétfőn 0 óra 15 perc körül Tótkomlós felől Kardoskút felé tartottak, amikor felfigyeltek arra, hogy az úttól távolabb tűz van. A  parazsat a szél a körülbelül 5 méterre lévő főépület felé fújta, ahol hatan voltak, köztük két tizenéves gyermek is. 

A tűzből semmit sem vettek észre, a körzeti megbízottak kiabálására ébredtek fel és jöttek ki a házból, a férfiak két gázpalackot is kihoztak. A rendőrök hívására az orosházi hivatásos tűzoltók is rövid időn belül kiértek és megkezdték az oltást. A segítség tehát időben érkezett, senkinek nem esett baja. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában