Ünnep

2023.12.23. 07:47

Főz, de süt is karácsonyra Oláh Barbara

A kétszeres olimpikon, az idei budapesti világbajnokságon 20 kilométeres gyaloglásban elinduló Oláh Barbarának rövid lesz a karácsony.

Gajdács Pál

Oláh Barbara.

Fotó: Vasvári Tamás/MTI

Mint megtudtuk, csak a szentestét töltheti a szülei, testvérei körében, mivel az ünnep első napján férjével (aki egyben edzője is), Oláh Tamással repülőre ülnek, hogy Szicíliában edzőtábor keretében kezdjék meg a felkészülést a jövő évre abban a reményben, hogy sikerül elérnie az olimpiai induláshoz szükséges szintidőt, vagy világranglistás helyezést.

– Tizenöt év után idén kivételesen nem szentestén rendezi meg a klubom, a Kopp Békéscsabai AC a hagyományos év végi, amúgy mindig jó hangulatú sportos napját, hanem egy nappal korábban, így a szentestét tényleg a családom körében tölthetem el – mondja a 30 esztendős gyalogló. – Részt tudok venni a fa díszítésében, besegíthetek anyukámnak a főzésben és elkészíthetem a kedvenc sütimet, ami leginkább egy sakktáblára hasonlít, amit mindannyian nagyon szeretünk. – Nem lesz kapkodás, nyugodtan telhet ez a szép nap, amikor Tamás anyukájához és az én anyukámékhoz is elmegyünk majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában