Futsal

2023.12.04. 06:53

Egy félidőre jók voltak a gyulaiak

Ritka vendéget fogadott szombaton a Gyulai Amazonok NB II.-es női csapata a Magyar Kupában. A sorozat címvédője, illetve a regnáló NB I.-es bajnok látogatott a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba, amely csak a második félidőben tudta érvényre juttatni nagyobb tapasztalatát.

Bakulya Mihály

A gyulai lányok a mérkőzés nagyobb részében méltó partnerei voltak egykori társuk, Fülöp Diána (fekete mezben) csapatának

Fotó: Kiss Zoltán

 

Gyulai Amazonok–Debreceni EAC 2–8 (1–1)

Magyar Kupa női futsal mérkőzés. Gyula, 100 néző. Vezette: Nemczov, Czibola (Gyebrovszki).

Gyula: Szűcs – Lovas, Kajári, Molnár Á., Kurai. Csere: Kósa, Kurta, Hack, Nagy K., Molnár K., Czirók, Pintye. Edző: Molnár Zoltánné.

DEAC: Kopjári – Csepregi, Üveges, Fülöp, Gajzágó. Csere: Pozsgai, Tóth N., Nagy A., Hardon, Horváth V., Czégény. Edző: Qurikó Vivien.

Gólszerző: Kurai (2., 30.), ill. Csepregi (15., 37.), Horváth V. (25.), Üveges (26., 27.), Nagy A.. (30., 39.), Gajzágó (34.). Piros lap: Kopjári (33.).

Kurai Niki egy kontra végén korán felavatta a vendégek kapusát, ami zavarokat okozott a debreceniek soraiban. A mezőnyben jelentős fölényben voltak, de a kapu előtt csak a 15. percben tudtak határozottak lenni. A második félidő elején viszont jött egy gyulai rövidzárlat, amit három góllal büntettek a vendégek, pontot téve ezzel a továbbjutásra. Kurai még szépített ugyan, de gyorsan jött a válasz is, a vendégeket innen már a kapusuk kizárása sem tudta megfékezni.

Molnár Zoltánné: – Amit kértem, azt maradéktalanul betartották a lányok. A szívüket kitették a pályán, hiszen minden labdáért, gólért meg kellett küzdenie a Debrecennek. Egyelőre egy félidőre vagyunk méltó partnerei a legjobb magyar csapatnak, de sajnálom, hogy a hiányzók miatt nem tudtunk valódi erőfelmérőt tartani. Büszke vagyok mindenkire, az eredmény csalóka, reálisan három-négy gól volt a csapatok között.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában