Futsal

2023.11.28. 13:43

Kétgólos hátrányból fordítottak az orosházi lányok

Az NB II.-es női bajnokság harmadik fordulójában a második hazai sikerét is begyűjtötte az orosházi csapat, amely hátrányból fordította maga javára az Újfehértó elleni találkozót. Az a sajátos eset áll fenn, hogy így is csupán 3 ponttal rendelkeznek a lányok, mivel az előző héten legyőzött Tehetség SE gárdáját kizárták a további küzdelmekből.

Bakulya Mihály

Zvolenszki Vivienék megdolgoztak a sikerért. Fotó: Bohus Krisztián

Orosházi MTK-ULE–Újfehértói SK 4–3 (1–2)

NB II.-es női futsal mérkőzés. Orosháza, 100 néző. Vezette: Baráth, Medovarszki (Gyebrovszki).
Orosháza: Palócz – Zvloenszki V., Szlopoczki N., Szabó T., Orosz-Tóth. Csere: Győző Tamara, Horváth T., Szakál, Baksa, Mekis-Kis, Bognár, Győző Tilla. Edző: Pardi László.
Gólszerző: Szabó T. (13.), Bognár (26.), Győző Tilla (28.), Baksa (32.), ill. Fekete G. (5.), Bálint (7.), Radics (28.).
A hazai együttes rosszul kezdett, de fokozatosan lendült játékba és a második félidei teljesítményével pedig megérdemelten fordított.
Pardi László: – Az elején pontatlanok voltunk és védekezésben is nagy hibákat követtünk el, amit ellenfelünk ki is használt. Eztán feljebb toltuk a védekezésünket, több labdát sikerült szereznünk a támadó zónánkban, egyet gólra is tudtunk váltani. A második félidőben irányítottuk a mérkőzést, végül két szép támadásból megszereztük a győzelmet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában