Labdarúgás - Vármegyei II./A

2023.11.25. 18:12

Kardos Imre mesterhármasa döntött

A vármegyei labdarúgás második vonalában még a nyári nyitányról elmaradt találkozót pótoltak szombaton Békésen. A házigazdák egy remek egyéni teljesítménynek köszönhetően legyőzték a csabai vasutasokat, ezzel a tabella nyolcadik helyén telelhetnek, négy ponttal és három pozícióval a MÁV előtt.

Bakulya Mihály

A békésieknek sikerült győztes meccsel búcsúztatniuk az évet

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Békési FC–Békéscsabai MÁV SE 4–1 (3–1)

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békés, 80 néző. Vezette: Bakos József.

Békés: Takács M. – Rigler, Medve, Minya, Kis J. (Novodomszky), Római J. (Antal), Mester (Nagy J.), Laukó (Varga K.), Kardos (Nagy Sz.), Mihalik, Balázs. Edző: Szarvas András.

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Erdélyi, Mazán, Bánlaki (Lévai), Morva, Takács K., Sipiczki (Gedó), Zsibrita, Kőszáli, Takács L. (Ádász), Szarka. Edző: Dohányos Zoltán.

Gólszerző: Kardos (5., 16., 89.), Mester (33.), ill. Erdélyi (28.).

Nem hozott látványos játékot az első fordulóból áthozott szombati mérkőzés. Valamivel a hazaiak kezdeményeztek többet, és a rutinos Kardos Imre kapu előtti leleményességével billentették maguk javára a mérleg nyelvét.

Szarvas András: – Idény végi játék három ponttal. Gratulálok a csapatnak az őszi szerepléséhez köszönjük a MÁV együttesének az időpont módosításához való sportszerű hozzáállását.

Dohányos Zoltán: – Az szezon folyamán sportszerűen hozzájárultunk a mérkőzések halasztásához, de ebből rendre mi jöttünk ki rosszul. Tanulunk ebből és remélhetőleg a pályán elkövetett hibáinkból is. Jó pihenést mindenkinek! Bíró Péter


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában