Asztalitenisz

2023.11.11. 16:29

Hazai sikerek a csapatbajnokságban

Asztalitenisz eredmények.

Verasztó Lajos

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Békési TEAM–Floratom Szeged II. 10:8 

NB II.-es vegyes mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kira 4, Ágota Csilla 3, Szelei Ákos 2, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira páros. 

A párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban Balogh Ágnes Kira, és Ágota Csilla vezetésével nagy csatában megérdemelten győztek a békésiek a jó erőkből álló vendégek ellen .       

  

HED-LAND Mezőberényi SE–Gyulai AK 16:2

NB III., vegyes, Mezőberény. Győztesek: Molnár Gergely 4, Tóth Sándor 4, Csetle Zoltán 3, Szűcs Sándor 3, a Csetle Zoltán, Molnár Gergely és a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros, ill. Dihel Mihály 1, Sarkadi Árpád 1.  

A vármegyei rangadón az esélyesebb mezőberényi csapat magabiztosan szerezte meg a győzelmet.  

Csaba Fly AE–ASE Orosháza 6:12

Asztalitenisz NB III., vegyes, Békéscsaba. Győztesek: Vizsnyai Dávid 3, Orodán Imre 2, Szenes Iván 1, ill. Farkas Dávid 4, Fehér Zsófia 3, Bohács Béla 2, Farkas Izabella 1, a Bohács Béla, Farkas Izabella, és a Farkas Dávid, Fehér Zsófia páros.

A szombat délutáni találkozón a párosok után 2:0-ra vezettek a vendégek. Az egyéni mérkőzések során kidomborodott az orosháziak nagyobb tudása, akik megérdemelten nyertek a jól küzdő csabai alakulat ellen.             

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában